reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
Coś tam przebija, zrób betę.Jestem, ale słabo widać. Zrobiłam 2 testy pink, na każdym jest kreska ale bardzo slaba... chyba to kontrolne chociaż 3 testy pokazują takie kreski...
Calineczka92
Tak 8dpo można zacząć testy moim zdaniem.Dziewczyny przyjmując że owu była 10/11 mogę w weekend zrobić test ? Czy lepiej poczekać do terminu @ ? To oczekiwanie mnie zamęczy chociaż już się chyba nie nastawiam
KaMaLi
Strzelam w owulacje, bo mieć objawy w 7 dpo to już byłby hardcore .Mam podobnie,tyle, że ja czekam na okres i byłam pewna, że wszystkie objawy na okres, a może jednak ruszyła się owulacja haha, zobaczę w jakim kierunku temp.pójdzie . Ale pocieszam się zdalna
Jessylox
U mnie test negatywny i brak okresu, dziwne.U mnie dziś 5dc
Calineczka92
Ja uważam, że nie ma też co wariować, zawsze sobie porównuję tzw. Patole, która rodzi na potęgę, a tam nie ma ograniczenia alkoholu itd. Moim zdaniem wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem. Ja sądzę, że im więcej będę się ograniczać tym gorzej wpłynie na głowę, a tym samym na cały mój organizm, ale to moja teoria, która mi się sprawdza.Nie palę, ale co jakiś czas wraca do mnie myśl czy nie powinnam zrezygnować z alkoholu albo go mocno ograniczyć, niby piję okazjonalnie, ale są miesiące, że tych okazji się zbiera sporo. A z drugiej strony też ciężko przy dłuższych staraniach rezygnować ze wszystkiego, co jest niezdrowe.
Calineczka92
Byłby, chociaż u siebie to ja się niczego nie zdziwię , ale u Ciebie musi być owu i późniejStrzelam w owulacje, bo mieć objawy w 7 dpo to już byłby hardcore .
julietta2
Dziewczyny, a wy jecie te wszystkie suplementy przez cały cykl czy do owulacji czy jak?
Co do palenia to ja rzuciłam 3 tyg. temu dopiero, ale popalałam - tak 3- 5 w pracy ze znajomymi na papierosku zawsze najlepsze plotki, w weekendy nic, jak się wściekłam to czasem więcej. I właśnie się zastanawiam czy powinnam jakoś cykl odpuścić przez to czy nie ma znaczenia dla komórek jajowych?
U mnie 8dc. Ja dopiero 2 tyg. żre te wszystkie suple na płodność i itepe, stary fertilaman łyka raptem tydzień to zacznie za 60 dni strzelać kulami zamiast ślepakami..ja bym chciała napierw zadbać o te komórki jajowe żeby były pełnowartościowe. Jakoś tak mnie martwi, że 39 to już trzeba najpierw się wysilić żeby tam w środku zdrowe wszystko było i przygotowane pod ciąże, ale może to tylko moja psychika...
no i w sumie to ja bym chętnie te 5-8kg zrzuciła też... ehh dylematy staraczki.
Co do palenia to ja rzuciłam 3 tyg. temu dopiero, ale popalałam - tak 3- 5 w pracy ze znajomymi na papierosku zawsze najlepsze plotki, w weekendy nic, jak się wściekłam to czasem więcej. I właśnie się zastanawiam czy powinnam jakoś cykl odpuścić przez to czy nie ma znaczenia dla komórek jajowych?
U mnie 8dc. Ja dopiero 2 tyg. żre te wszystkie suple na płodność i itepe, stary fertilaman łyka raptem tydzień to zacznie za 60 dni strzelać kulami zamiast ślepakami..ja bym chciała napierw zadbać o te komórki jajowe żeby były pełnowartościowe. Jakoś tak mnie martwi, że 39 to już trzeba najpierw się wysilić żeby tam w środku zdrowe wszystko było i przygotowane pod ciąże, ale może to tylko moja psychika...
Emka24@
Ja paliłam 8 lat, rzuciłam pol roku temu, niby ze względu na starania ale tez trochę na to, ze nałożył nam się kredyt na mieszkanie i ilość wypalanych heetsow. Paliłam iqosa ostatnie kilka lat i wypalałam ponad paczkę dziennie. Co ciekawe przy zwykłych fajkach aż tyle nie paliłam. Iqosa bez skrępowania jaralam tez w domu, wiec myśle, ze to dlatego. I tak jak ktoś wyżej napisał, ja tez jestem z tych co kochają palić, z całego serca wierze, ze wynajdą kiedyś zdrowe papierosy . Albo chociaż tanie
reklama
nikaplis
ja biorę littleme i omega z healthlabs plus od dnia miesiączki do owulacji olej z wiesiołka (poprawia śluz ale lepiej przestać po owulacji bo może spowodować mikro skurcze macicy) natomiast po owulacji olej lniany by mieć jakieś inne dobre tłuszczeDziewczyny, a wy jecie te wszystkie suplementy przez cały cykl czy do owulacji czy jak?