reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Jestem, ale słabo widać. Zrobiłam 2 testy pink, na każdym jest kreska ale bardzo slaba... chyba to kontrolne😑 chociaż 3 testy pokazują takie kreski...
ja tam coś widzę a nie jestem z tych co widzą cień cienia. Poszłabym na betę :)

@Lili88 cieszę się, że wszystko ładnie i że szybko możesz wrócić do starań. Oby jak najkrócej trwały i dobrze się zakończyły!
@Bolilol mam tak jak ty z tym paleniem. Jakoś mi to nie grało razem, żeby i palić i czynić wysiłki dla zdrowia swojego i potomka, po prostu źle się z tym czułam i przestałam z dnia na dzień, a i tak mam wyrzuty sumienia, że może trzeba było jeszcze wcześniej...

reklama
Dołączę się do tematu palenia, ja pale e peta i ciężko mi odstawić bo ja też z tych co lubią palić 😜 raz na dwa miesiące wypije szklankę winka i tyle. Dam update ze działamy z facetem i co drugi dzień próbujemy spłodzić potomka 😂 ale nie wiem jak będzie bo zmartwiłam się badaniami mam niskie żelazo a czytałam ze ma to spory wpływ jeśli chce się zajść,w szpitalu zdecyduja czy podać mi w kroplowce i mam nadzieje ze podadzą,ogólnie w szpitalu bywam często bo mam wzjg i kontrolują jakoś co 4 tyg krew..dopiero od wczoraj biorę żelazo a już od sierpnia kwas foliowy z jakimiś innymi witaminami dla kobiet które się starają o dzidzie.

Tez coś widzę, nie masz testów tych mniejszej czułości? Może one by lepiej pokazały. Bo z tego co dziewczyny piszą to pinki bardzo późno pokazują pozytywny.
Będę wracać po 15 z pracy to kupię innego rodzaju o czułości 10. Przetestuję popołudniu i jutro rano. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Dołączę się do tematu palenia, ja pale e peta i ciężko mi odstawić bo ja też z tych co lubią palić 😜 raz na dwa miesiące wypije szklankę winka i tyle. Dam update ze działamy z facetem i co drugi dzień próbujemy spłodzić potomka 😂 ale nie wiem jak będzie bo zmartwiłam się badaniami mam niskie żelazo a czytałam ze ma to spory wpływ jeśli chce się zajść,w szpitalu zdecyduja czy podać mi w kroplowce i mam nadzieje ze podadzą,ogólnie w szpitalu bywam często bo mam wzjg i kontrolują jakoś co 4 tyg krew..dopiero od wczoraj biorę żelazo a już od sierpnia kwas foliowy z jakimiś innymi witaminami dla kobiet które się starają o dzidzie.
Sprawdzałas ferrytyne? Bo nawet jeśli masz mało żelaza, ale ferrytyny jest dużo to nie jest złe. Bo to tam są zapasy żelaza.

reklama
Do góry