reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Boże, jak mnie irytują koemntarze o które nie proszę xD ja sama serio powetrzymuje się od takich..
Dlatego ja marzę wrócić do siebie. Myślałam, że te dziewczyny są naprawdę fajne. Ale im częściej się spotykam z nimi tym bardziej mam wrażenie że są pi*rdolniete i głupie jak but i no nie moge udawac, nawet nie umiem ze sie z nimi dogaduje. 🤣

reklama
Dlatego ja marzę wrócić do siebie. Myślałam, że te dziewczyny są naprawdę fajne. Ale im częściej się spotykam z nimi tym bardziej mam wrażenie że są pi*rdolniete i głupie jak but i no nie moge udawac, nawet nie umiem ze sie z nimi dogaduje. 🤣
Apropo niechcianych komentarzy
ja napiszę tylko "babcia uspała to ładnie śpi"... no wryło mi się w pamięć 😂 😂

No tak jak @LadyCaro wspomniała. Dla Ciebie może to być raniące ale dla tej osoby już nie.. Moja koleżanka nie poszła na te badania, kuzynka też nie. A maja prawo wybrać jak chce. Dlaczego nie poszła na te badania? Bo jednej było szkoda pieniedzy i zdała się po prostu na swoją intuicję. A druga prowadzila ciaze na nf i lekarz nie kierowal dalej. No i ja jako ja nie mam prawa jej osądzać mimo że sama bym się na to nie zdecydowała.
A czy ja osądziłam?

Hejka,

Aktualizacja
*32 dzień cyklu
*@ brak
*Test negatywny
Czekam cierpliwie na @ i chyba muszę się przyzwyczaić ze moje cykle będą bliżej około 40 dni niż 30 jak zawsze bo to już drugi raz taki numer🥺
A jakieś objawy @ masz typu ból cycków, wzdęcie?
Czy po prostu nie ma okresu, nie ma objawów?

Monitorowałaś cykle po poronieniu?
Czy masz pewność, że owu wróciła?

A jakieś objawy @ masz typu ból cycków, wzdęcie?
Czy po prostu nie ma okresu, nie ma objawów?

Monitorowałaś cykle po poronieniu?
Czy masz pewność, że owu wróciła?

Przed ciąża odkąd pamietam miałam bóle piersi zawsze i to dość intensywne przed @ i nie cierpiałam tego bo naprawdę były tragiczne. Po stracie już brak, bóle podczas @ w porządku i mogłabym rzecz ze takie objawy mi się teraz podobają. Jeśli chodzi o owulacje często czułam przez upławy ze „to już!” a teraz jakoś lipa. Przez rozrzucone cykle nie wiem kiedy ona jest, nie kontrolowałam, bo to dopiero nasz drugi cykl starań i powiedziałam sobie ze jak się nie uda to spróbuje testy a jeśli testy nie pomogą to spróbuje kontrole u lekarza.
Aktualne objawy to od kilku dni, to wzdęcia, delikatne bóle podbrzusza, wczoraj trochę mnie ciągnęło w pochwie i trochę białego śluzu i to tyle🤷‍♀️

reklama
Do góry