Owulacja
Fanka BB :)
Znam ten typ osoby, co zawsze ma racjęA wiesz co najlepsze w tym roku się dowiedziałam?
Dwie moje koleżanki, dobre w sumie i one są przyjaciółeczkami (A i B). A ma już dwójkę dzieci, a B ani jednego ale z tego co wiem marzy jej się dziecko więc chyba się stara. No i A powiedziała jej ze ona nie musi czekać na owulacje bo ona zaszła bez owulacji i lekaarz jej to potwierdził
Myślałam, że padnę ze śmiechu i aż się przeraziłam... ale powiedziałam aby zapytała lekarza czy miała owulacje czy nie. Zapytała się a on do niej że bez owulacji nie zaszłaby więc to że ona nie widziała żadnych objawów owu ani nic to nie znaczy że jej nie miała. No i później chodziła i jej opowiadała że owulacja zawsze jest w 14dc i tylko wtedy ma się kochać z partnerem XD. Przy cyklach nieregularnych kazała jej się kochać tylko w jednym dniu. No i wkoncu B się mnie zapytała jak to jest to odesłałam ja do lekarki bo według mnie nie może kochać się w jeden dzień gdzie ma nieregularne miesiączki i owu może być raz tak raz tak to tamta A zaczęła gadać że ja głupoty opowiadam. Poszła do lekarki i wyszło na moje to A chodzi i wszystkim opowiada że to ona taka mądra jest
Przeraża mnie fakt że ona ma dwójkę dzieci i takie głupoty pieprzy...