LadyCaro
Fanka BB :)
dokładnie takTak między postami?
mamy beke ze Staruchem, bo my ogólnie kąpiemy się razem i dość często z naszego "idziemy się kąpać?" wychodzi seks xD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie takTak między postami?
To jak my nie mieliśmy syna to teściowa na każdej imprezie mi opowiadała jak ona przeżyła stratę i jak ona bardzo pragnęła mojego męża. Płakala widzac dziewczyny w ciazy. Teraz juz nie opowiada bo ma wnuka. A tak to opowoadala do znudzenia.Bosze, dobrze, że ja nie mam tak, chociaż teściowa też nie miała problemu, ale jej siostra 2 ciąże zagrożone oraz długo wyczekiwane, więc akurat świadomi wszyscy w temacie . Jedyne co jak się spotkamy to pytają czy mogę jeszcze winko czy już nie , żeby nie pytać wprost czy już się udało .
I potem się znów trzeba kąpać i znów seks i znów kąpanko i znów seks i znów kąpanko (...)dokładnie tak
mamy beke ze Staruchem, bo my ogólnie kąpiemy się razem i dość często z naszego "idziemy się kąpać?" wychodzi seks xD
Jezu, jacy ludzie mogą być ograniczeni. Plaga "ja mam tak to tak jest normalnie i dobrze i jak to możliwe, ze ktoś ma inaczej?"@Lady With Cats brzmi jak moja kuzynka, która nie rozumiała co to znaczy starać się o dziecko ;-) Teraz z tego co słyszałam starała się kilka miesięcy. Poroniła ze 3 razy..Nawet się nie przyzna nikomu i pie*doli to samo, że ona nie rozumie jak można się tak długo starać o dziecko - że to przecież proste. A nie przyzna się, bo ona ma dwójkę dzieci i jej "calkoeicie" wystarczą Współczuję jej strat, i rozmawiałam z jej siostrą że jej to samo powiedziała jak ta się starała o jedną córeczkę ponad rok. To normalnie na każdej imprezie rodzinnie jej dogryzała że nie potrafi robić dzieci. Masakra...
Kochana a co to za aplikacja? Jestem w szoku, że coś takiego wogole istniejeDziewczyny, pomóżcie.....
Rano apka pokazała 0.64 i low a teraz 1.53 i high.
Dodaje też zdjęcie z apki z testami z 7, 9 i 10dc (rano i teraz).
To już jest pik czy apka źle czyta????
Nie, no właśnie my się zbieramy do kąpania i kończymy na seksie bo wiesz, nagle cycki na wolności, penis na wolności... jakoś tak wychodzi xD a potem kąpielI potem się znów trzeba kąpać i znów seks i znów kąpanko i znów seks i znów kąpanko (...)
premom chybaKochana a co to za aplikacja? Jestem w szoku, że coś takiego wogole istnieje
A wiesz co najlepsze w tym roku się dowiedziałam?Mnie też koleżanka zaszczyciła ostatnio opowiedzią, że tak sobie postanowili i o, ona wiedziała kiedy ma być ten seks i od razu zaskoczyło. Inna mnie jakiś czas temu rozjebała tym, że jak sobie postanowiła, że przed 30 urodzi 2 dzieci, to "tak zrobiła". Ogólnie mnie też otacza większość osób, które uważają, że dwie kreski = dziecko. Że po co w ogóle prenatalne, ciąża to najlepiej na NFZ bo po co przepłacać itp.itd.
Trzymam kciuki za Was. Przy hashimoto masz jakieś leki?Hej, jestem Nina, 29 lat. Razem z mężem staramy się prawie rok. Mamy trochę pod górkę... (ja hashimoto, mąż 10 lat po chemioterapii). Jeśli przez najbliższe miesiące nic się nie wydarzy, to lądujemy w klinice i zobaczymy co dalej będzie Nie poddajemy się na razie.