reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Ja na pinkach o czasie tez widziałam cienkie cienie, serio, i jak wyschly to były wyraźniejsze lub nie, ale zasada byla jedna , byly cienkie jak igły i ciąży z nich żadnej. I zdarzaly sie pinki - najczęściej czysto białe bez niczego, nie wiem, czemu tak. Tu widzę grubszy cień, biorąc pod uwagę ze to 9 dni po, moze coś z tego będzie albo nie - 50%na 50%. U mnie w tel widzę normalnie grubszy cień, może taki tel, ale ogolnie na pinkach fabryczne tez wyskakują.
Zrobiłam Pinka i jednak coś widać. Jest to za wcześnie, jutro zrobię powtórkę z porannego i jak coś pokaże więcej we wtorek idą na krew.

reklama
A czy to nie jest tak, że jak ktoś jest w ciąży to nie jest staraczką?
Znaczy kumam jak ktoś się turbo zakolegował i marzy o kontakcie z taką "staraczką" i ja tak mam z @matkaniewariatka i @Lea2022 ale jakoś nie miałyśmy problemów żeby se te znajomość zorganizować w innej przestrzeni.

Zwlaszcza, że większość z nas o niczym nie marzy tak bardzo jak o tym żeby gadać na mamusiach o wyprawkach, rzyganiu i biciu serduszek. A jak ktoś z kims się bardzo kumpluje to zawsze znajdzie drogę do siebie
nie wiem o co chodzi, bo mamy z Żelem kryzys rozwojowy, ale ja wchodzę na wątki dla Osób Starających Się tylko jak mnie ktoś zawoła, tak jak teraz @Zazuu. I potwierdzam kontakt w innej przestrzeni. Nie przeginajmy ze zorganizowaniem :p Ale dajemy radę ;)

reklama
Do góry