Zazuu
Fanka BB :)
No właśnie mam takie zjazdy energetyczne i straszna chęć na słodkie albo napady glodu Stąd w ogóle pomysł na to badanie.
Póki co wyniki nie są złe więc w dobrym momencie zbadałas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie mam takie zjazdy energetyczne i straszna chęć na słodkie albo napady glodu Stąd w ogóle pomysł na to badanie.
Mam tak samo dokladnieJa np widzę kreskę jak oddalę telefon i przekręcę lekko w bok ale u mnie właśnie takie kreski są nagminnie więc do mnie taka kreska by nie przemawiała dopóki by nie była dobrze widoczna.
polecam kociaka!!! Możesz wyginać go, tarmosić, składać na pół i ściskać a nie jęknie.. z psiakiem gorzej, bo ma sztywny kręgosłup@asiasiasia ile dni temu odstawiłaś ta luteinę? Jak brałam duphaston w zeszłym cyklu to mi gin powiedział, że od ostatniej tabletki do 14 dni powinien przyjść okres. Przyszedł po 2 dniach od odstawienia, ale to chyba nie jest reguła.
Ale fakt, jeśli nie miałaś monitoringu ani w jakiś inny sposób nawet nie podejrzewałaś, że owu była i wzięłaś tabletki to mogłaś zablokować owu....
U mnie w tym cyklu chyba nic z tego, od owu do 8dpo miałam bóle podbrzusza, temperatura była prawidłowa jak na starania, 9dpo temperatura spadła lekko, 10dpo jeszcze bardziej w dol (ale cały czas powyżej 37 i nie ponizej linii podstawowej) dziś znowu się podniosła do 37.12. Wczoraj robiłam test I biały... Od 9po nie czuję żadnych objawów. Czekam na okres, idę na monitoring.. Może @Zazuu miała rację, przegapiłam owulkę, która była 2 dni później niż założyłam, a może ten cykl po prostu nie był dla mnie... Może faktycznie potrzebujemy tego pol roku a nawet roku staran bez spiny i placzu. Będę się dalej starać
Wy jesteście kociarami z tego co widziałam.. Ja nie mam w domu żadnego zwierzaka, wcześniej nie czułam potrzeby, ostatnio dopiero zaczelam pokazywac mężowi zdjęcia szczeniaków. A wczoraj jak bylo mi smutno po tym teście, zobaczyłam, że przylazło do mnie pod balkon takie coś z jednym okiem i tak mnie rozczuliło.. Teraz namawiam męża na małego psa albo kota W celu zdobycia przewagi negocjacyjnej właśnie gotuje ziemniaki na kluski śląskie
PCOS nie ma nic do tego.Dziewczyny czy po seksie tez musicie najlepiej zakładać wkładkę bo przez cały dzień wylatuje z was sperma? Czy to wina PCOS? Czy może moj chłop ma po prostu jej za dużo po zabawie?
no nie wiem, pies Ci przynajmniej do wanny nie nasra (chyba)polecam kociaka!!! Możesz wyginać go, tarmosić, składać na pół i ściskać a nie jęknie.. z psiakiem gorzej, bo ma sztywny kręgosłup
mój kot nie sra do wanny w ogóle nigdzie poza kuwetąno nie wiem, pies Ci przynajmniej do wanny nie nasra (chyba)
Dziewczyny czy po seksie tez musicie najlepiej zakładać wkładkę bo przez cały dzień wylatuje z was sperma? Czy to wina PCOS? Czy może moj chłop ma po prostu jej za dużo po zabawie?
Ej mnie też, aż jestem ciekawa jak wygląda PCOS w wyobraźni innych ludziStrasznie mnie ciekawi jak połączyłas to z pcos opowiedz