aneta85aneta
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedna para miała zdiagnozowaną bezpłodność idiopatyczną, którą "leczyli" u innego ginekologa. Tutaj poskutkowała bardziej dogłębna diagnostyka, tona badań i pomysł na to co to może być - okazało się że koleżanka choruje na chorobę autoimmunologiczną, której nik wcześniej nie zdiagnozował.A co na przykład zrobili tym koleżankom? W sensie co poskutkowało? Jakie wyszły przeszkody?
Jaram się, wygląda obiecująco. Nie jakas tam cienka fabryczna, tylko cień i to dosc grubyDziewczyny 2 dni temu biel dzisiaj chyba coś przebija, będzie 9dpo i wiem że za wcześnie na testowanie, ale same wiecie jak to jest
Tez mam wrażenie że jest cień różu zrobię jeszcze jeden ale muszę wybrać się do apteki bo oczywiście miałam tylko jeden test. W poprzedniej ciąży też tak mialam i miejmy nadzieję, że to jest toJaram się, wygląda obiecująco. Nie jakas tam cienka fabryczna, tylko cień i to dosc gruby
Dziewczyny 2 dni temu biel dzisiaj chyba coś przebija, będzie 9dpo i wiem że za wcześnie na testowanie, ale same wiecie jak to jest
Oddał telefon od twarzy to zobaczyszJa nic nie widzę
Przepraszam, ale ja tu widzę biel.Dziewczyny 2 dni temu biel dzisiaj chyba coś przebija, będzie 9dpo i wiem że za wcześnie na testowanie, ale same wiecie jak to jest
na miniaturce widzę cień, ale nie jestem pewna, czy różowy czy szary, a jak otwieram zdjęcie to już nie widzę. Leć po testy i sikaj, trzymam kciukiDziewczyny 2 dni temu biel dzisiaj chyba coś przebija, będzie 9dpo i wiem że za wcześnie na testowanie, ale same wiecie jak to jest
Ja np widzę kreskę jak oddalę telefon i przekręcę lekko w bok ale u mnie właśnie takie kreski są nagminnie więc do mnie taka kreska by nie przemawiała dopóki by nie była dobrze widoczna.Przepraszam, ale ja tu widzę biel.