aneta85aneta
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedna para miała zdiagnozowaną bezpłodność idiopatyczną, którą "leczyli" u innego ginekologa. Tutaj poskutkowała bardziej dogłębna diagnostyka, tona badań i pomysł na to co to może być - okazało się że koleżanka choruje na chorobę autoimmunologiczną, której nik wcześniej nie zdiagnozował.A co na przykład zrobili tym koleżankom? W sensie co poskutkowało? Jakie wyszły przeszkody?
Jaram się, wygląda obiecująco. Nie jakas tam cienka fabryczna, tylko cień i to dosc grubyDziewczyny 2 dni temu biel dzisiaj chyba coś przebija, będzie 9dpo i wiem że za wcześnie na testowanie, ale same wiecie jak to jest![]()
Tez mam wrażenie że jest cień różuJaram się, wygląda obiecująco. Nie jakas tam cienka fabryczna, tylko cień i to dosc gruby![]()
Dziewczyny 2 dni temu biel dzisiaj chyba coś przebija, będzie 9dpo i wiem że za wcześnie na testowanie, ale same wiecie jak to jest![]()
Przepraszam, ale ja tu widzę biel.Dziewczyny 2 dni temu biel dzisiaj chyba coś przebija, będzie 9dpo i wiem że za wcześnie na testowanie, ale same wiecie jak to jest![]()
na miniaturce widzę cień, ale nie jestem pewna, czy różowy czy szary, a jak otwieram zdjęcie to już nie widzę. Leć po testy i sikaj, trzymam kciukiDziewczyny 2 dni temu biel dzisiaj chyba coś przebija, będzie 9dpo i wiem że za wcześnie na testowanie, ale same wiecie jak to jest![]()
Ja np widzę kreskę jak oddalę telefon i przekręcę lekko w bok ale u mnie właśnie takie kreski są nagminnie więc do mnie taka kreska by nie przemawiała dopóki by nie była dobrze widoczna.Przepraszam, ale ja tu widzę biel.