asiasiasia
Fanka BB :)
Juz w tym miesiacu ciazy z tego nie bedzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
serio z lekarzami aż tak źle?
Blady czy biały?tego nie wiem. I wlasnie zrobilam test jest blady a @ nadal nie ma wiwc cykl przepadl.
przepraszam bialy.Blady czy biały?
a mi powiedział, że głowa wytwarza betę, bo tak bardzo chcę, a żadnych ciąży chemicznych nie byłoPrzypomnę, że lekarka pomyliła mi macicę z ciałkiem żółtym
oplułam ekran telefonu z wrażenia.a mi powiedział, że głowa wytwarza betę, bo tak bardzo chcę, a żadnych ciąży chemicznych nie było
a mi powiedział, że głowa wytwarza betę, bo tak bardzo chcę, a żadnych ciąży chemicznych nie było
w sumie fajnie, że na NFZ zapewniają rozrywkę w formie kabaretu, gorzej jakbym trafiła do Niego do szpitala (tak, facet pracuje w szpitalu)oplułam ekran telefonu z wrażenia.