Jesteśmy w tym z Tobą! Trzymam kciuki! Nowy cykl, nowa szansaRobię szybki update:
Beta spadła do 7,4 progesteron do 0,9
Niepotrzebnie się łudziłam. Zaczynamy walkę od nowa...
Tym mocniej trzymam kciuki za listopadowe kreski!
reklama
Pepe88
Fanka BB :)
To możemy sobie przybić 5, bo ja tez się jutro wybieram. Ja regularnie badam jeszcze tsh i ft4, bo mam takie zalecenie od endo. Dorzuciłam tez morfologię. Myślicie, ze ta jelitowka jakoś wpłynie na wyniki badań?Kompletuję koszyk badań na jutro - 3dc (już piękne buty by za to były ), czy mogłybyście mi proszę podpowiedzieć, czy oprócz tej listy która tu lata, to czy coś konkretnego powinnam dodać jeżeli chodzi o ewentualne cienkie endometrium? (estradiol na liście jest)
Owulacja
Jak piesek to polecam uratować jakiegoś biedaka ze schroniska@asiasiasia ile dni temu odstawiłaś ta luteinę? Jak brałam duphaston w zeszłym cyklu to mi gin powiedział, że od ostatniej tabletki do 14 dni powinien przyjść okres. Przyszedł po 2 dniach od odstawienia, ale to chyba nie jest reguła.
Ale fakt, jeśli nie miałaś monitoringu ani w jakiś inny sposób nawet nie podejrzewałaś, że owu była i wzięłaś tabletki to mogłaś zablokować owu....
U mnie w tym cyklu chyba nic z tego, od owu do 8dpo miałam bóle podbrzusza, temperatura była prawidłowa jak na starania, 9dpo temperatura spadła lekko, 10dpo jeszcze bardziej w dol (ale cały czas powyżej 37 i nie ponizej linii podstawowej) dziś znowu się podniosła do 37.12. Wczoraj robiłam test I biały... Od 9po nie czuję żadnych objawów. Czekam na okres, idę na monitoring.. Może @Zazuu miała rację, przegapiłam owulkę, która była 2 dni później niż założyłam, a może ten cykl po prostu nie był dla mnie... Może faktycznie potrzebujemy tego pol roku a nawet roku staran bez spiny i placzu. Będę się dalej starać
Wy jesteście kociarami z tego co widziałam.. Ja nie mam w domu żadnego zwierzaka, wcześniej nie czułam potrzeby, ostatnio dopiero zaczelam pokazywac mężowi zdjęcia szczeniaków. A wczoraj jak bylo mi smutno po tym teście, zobaczyłam, że przylazło do mnie pod balkon takie coś z jednym okiem i tak mnie rozczuliło.. Teraz namawiam męża na małego psa albo kota W celu zdobycia przewagi negocjacyjnej właśnie gotuje ziemniaki na kluski śląskie
Owulacja
Tylko ten wygląda już na dużego i ogarniętego. Lepiej jakiegoś malucha uratować co by sam miał ciężko na wolnościPopieram @Zazuu , jak już jeden przychodzi, to weź go pod swoje skrzydła.
Jak zaczniesz wystawiać jedzenie, to powinien wracać.
Koty to sprytne stworzenia.
Mój dziadek jest mistrzem w przygarnianiu kocich nieszczęść.
On nawet dzikiego kota udomowił, tak był uparty, że Mikuś z kota urodzonego i wychowanego na ulicy, stał się naszym…hmm…kotem domowym.
Generalnie wszystkie nasze koty były lub są zbierane lub podrzucane do nas.
Dobrowolnie żadnego nie wzięliśmy- same się znajdują.
Moja kocia historia to kot z wypadającym odbytem, kot urodzony w piwnicy i kot bez oka
LadyCaro
Ja mam Carlosa właśnie na takiej zasadzie, że gdybym go nie wzięła to by poszedł w dzicz. Na szczęście udało się znaleźć domek wszystkim kotkom i mama została wyakstrowanaTylko ten wygląda już na dużego i ogarniętego. Lepiej jakiegoś malucha uratować co by sam miał ciężko na wolności
Moja kocia historia to kot z wypadającym odbytem, kot urodzony w piwnicy i kot bez oka
Owulacja
Ale to chyba nie ma rozróżnienia czy cienka fabryczna czy gruby cień bo miejsce na wybarwienie się paska jest jednoJaram się, wygląda obiecująco. Nie jakas tam cienka fabryczna, tylko cień i to dosc gruby
Owulacja
Dokładnie tak moja mama miała takiego co się stołował na dwa domyOdniosę się do tego kota. Pamiętajcie, że w Polsce wielu ludzi nadal ma koty wychodzące więc to że do kogoś kot przychodzi i że będzie chętnie jadł nie znaczy, że nie ma stałego domu
Ależ to była rozpacz jak przez miesiąc nie wracał
reklama
królowa_kresek😉🙃
Ja na pinkach o czasie tez widziałam cienkie cienie, serio, i jak wyschly to były wyraźniejsze lub nie, ale zasada byla jedna , byly cienkie jak igły i ciąży z nich żadnej. I zdarzaly sie pinki - najczęściej czysto białe bez niczego, nie wiem, czemu tak. Tu widzę grubszy cień, biorąc pod uwagę ze to 9 dni po, moze coś z tego będzie albo nie - 50%na 50%. U mnie w tel widzę normalnie grubszy cień, może taki tel, ale ogolnie na pinkach fabryczne tez wyskakują.Ale to chyba nie ma rozróżnienia czy cienka fabryczna czy gruby cień bo miejsce na wybarwienie się paska jest jedno