reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Ja ogólnie też wolę staraczki od kresek. Zawsze to forum wyglądało tak, ze sobie te 2 wątki istniały obok siebie i miały się dobrze. Niektórym dziewczynom, zwłaszcza nowy, łatwiej się było odnaleźć na kreskach, mogły sobie wrzucać w drugim poście pozytywny test i to było okej.
Ja tak z doskoku odpisuję, uzupełnię lekturę wieczorem, jak mój mąż zaśnie, bo obiecałam, że to jest czas dla nas.

Otóż to- często staraczkowe nowicjuszki po prostu za chwilę zachodzą w ciążę.
Natomiast my, staraczki z dłuższym stażem mamy inne cele, badania.
Wolałabym o takich rzeczach pisać w wątku tylko dla staraczek.

No i widzę, że testowanie co miesiąc nie wpływa dobrze na moją psychikę.
Jak wcześniej pisałam- ja z tych nietestujących co cykl.
Zostanę na kreskach do końca roku, ale od przyszłego będę udzielać się na staraczkach, bo mamy konkretne cele i priorytety. Wolałabym o tych rzeczach pisać w tamtym wątku.

Ja tak z doskoku odpisuję, uzupełnię lekturę wieczorem, jak mój mąż zaśnie, bo obiecałam, że to jest czas dla nas.

Zostanę na kreskach do końca roku, ale od przyszłego będę udzielać się na staraczkach, bo mamy konkretne cele i priorytety. Wolałabym o tych rzeczach pisać w tamtym wątku.
Spoczko, staraczki postaną na początku grudnia :) już udostępniłam wakat na grudniowe kreski, jak któraś z dziewczyn będzie miała ochotę, założy :)

ooo piąteczka 👋 ja też z tych staraczek co nie lubią testować 🤣

Powiem Wam, że z zajściem nie mamy problemu. W dwie poprzednie ciążę udało się zajść w pierwszym cyklu, kiedy się zdecydowaliśmy. Tylko po prostu nie mogę utrzymać 🤷‍♀️. Co jest do dupy.

Więcej czytam niż się udzielam w sumie. Ale to chyba też przez życiowe rzeczy,brak czasu. Jak się dużo nałoży, to nawet nadrabiam czytanie tygodniami. Po ostatnim poronieniu w sierpniu tego roku w ogóle zrobiłam sobie przerwę od forum. Teraz mam trochę więcej czasu, zaczęliśmy starania. A nie chce mi się gadać z nikim w swoim otoczeniu, bo mam też znajome, które dopiero zaczynają się starać. Nie chce ich straszyć, lepiej żeby się nie zamartiwały, a co jeśli spotka mnie to co ją 😅.

Powiem Wam, że z zajściem nie mamy problemu. W dwie poprzednie ciążę udało się zajść w pierwszym cyklu, kiedy się zdecydowaliśmy. Tylko po prostu nie mogę utrzymać 🤷‍♀️. Co jest do dupy.

Więcej czytam niż się udzielam w sumie. Ale to chyba też przez życiowe rzeczy,brak czasu. Jak się dużo nałoży, to nawet nadrabiam czytanie tygodniami. Po ostatnim poronieniu w sierpniu tego roku w ogóle zrobiłam sobie przerwę od forum. Teraz mam trochę więcej czasu, zaczęliśmy starania. A nie chce mi się gadać z nikim w swoim otoczeniu, bo mam też znajome, które dopiero zaczynają się starać. Nie chce ich straszyć, lepiej żeby się nie zamartiwały, a co jeśli spotka mnie to co ją 😅.

No to mam dla nas challenge 😎
Tym razem zachodzimy i donosimy 😎

Spoczko, staraczki postaną na początku grudnia :) już udostępniłam wakat na grudniowe kreski, jak któraś z dziewczyn będzie miała ochotę, założy :)
Mogę założyć ten jedyny raz 😅.
ooo piąteczka 👋 ja też z tych staraczek co nie lubią testować 🤣
Jeju, myślałam, że jestem jedyna😄.
nie macie Boba w sercu i tyle :D
Boba to ja chcę mieć w macicy.
Ja tylko bym chciała żeby na staraczkach 2023 było też miejsce dla nowych dziewczyn, z krótkim stażem. Oby to nie były wizyty na 2 dni 😂
Ależ oczywiście- obowiązkowo niech będą. W końcu to dla nich kopalnia wiedzy i doświadczeń.
Byle właśnie nie na 2 dni😛.

reklama
Mogę założyć ten jedyny raz 😅.

Jeju, myślałam, że jestem jedyna😄.

Boba to ja chcę mieć w macicy.

Ależ oczywiście- obowiązkowo niech będą. W końcu to dla nich kopalnia wiedzy i doświadczeń.
Byle właśnie nie na 2 dni😛.
Okejos, przekazuję pałeczkę, zakładasz grudniowe kreski <3

Do góry