Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja właśnie kończę czytać wątek staraczki 2022 i mam nadzieję, że 2023 już nie będzie potrzebny, bo wszystkie pozachodzą w listopadzie i grudniuDziewczyny, jak myślicie, będziemy zakładać staraczki 2023? Czy zostajemy przy wątkach kreskowych?tęsknie ze starczkami
![]()
Myślę, ze można założyć, ale szczerze mówiąc wybrałabym między wątkami krskowymi a staraczkami - a nie zakładała równolegleDziewczyny, jak myślicie, będziemy zakładać staraczki 2023? Czy zostajemy przy wątkach kreskowych?tęsknie ze starczkami
![]()
u mnie raczej nie ma szansja właśnie kończę czytać wątek staraczki 2022 i mam nadzieję, że 2023 już nie będzie potrzebny, bo wszystkie pozachodzą w listopadzie i grudniu️
![]()
dobra, od Ciebie w takim razie poproszę dwie krechy na moje urodziny w styczniu. Ale żeby nie było, w drodze wyjątku.u mnie raczej nie ma szans9dpo, test negatywny, zaraz histero i pewnie bede musiała w grudniu zrobić przerwę
![]()
Dziewczyny, jak myślicie, będziemy zakładać staraczki 2023? Czy zostajemy przy wątkach kreskowych?tęsknie ze starczkami
![]()
To jq zapytam głupio czym się różnią te wątki?Myślę, ze można założyć, ale szczerze mówiąc wybrałabym między wątkami krskowymi a staraczkami - a nie zakładała równolegle
no kreskowe to właśnie typowo co miesiac zapisywanie się na testowanie a staraczki to taki ogólny roczny wątek - w zasadzie rozmawia się na nich o tym samymTo jq zapytam głupio czym się różnią te wątki?
I drugim plusem jest to, że nawet jeśli się w danym miesiącu nie testuje, to nadal jest się "staraczką"... Na testowanie nie wiem, kiedy będę mogła się zapisać prawilnie, ale staraczką w duchu pozostaję ;-)Moim zdaniem albo jedno albo drugie. Widać, że jak zaczynają się podziały to któryś z wątków umiera. Plusem Staraczek jest to, że na cały rok jest jeden wątek
To mówcie dziewczyny co wolicie, jakie jest Wasze zdanie, czy może uważacie, że obydwawątki są potrzebne - to zobaczymy cos zrobimy![]()
Ale z drugiej strony zapisywanie na testowanie jest na pewno fajne dla wielu...no kreskowe to właśnie typowo co miesiac zapisywanie się na testowanie a staraczki to taki ogólny roczny wątek - w zasadzie rozmawia się na nich o tym samymdlatego ja bym nie dublowała tcyh wątków