Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja właśnie kończę czytać wątek staraczki 2022 i mam nadzieję, że 2023 już nie będzie potrzebny, bo wszystkie pozachodzą w listopadzie i grudniu ️Dziewczyny, jak myślicie, będziemy zakładać staraczki 2023? Czy zostajemy przy wątkach kreskowych? tęsknie ze starczkami
Myślę, ze można założyć, ale szczerze mówiąc wybrałabym między wątkami krskowymi a staraczkami - a nie zakładała równolegleDziewczyny, jak myślicie, będziemy zakładać staraczki 2023? Czy zostajemy przy wątkach kreskowych? tęsknie ze starczkami
u mnie raczej nie ma szans 9dpo, test negatywny, zaraz histero i pewnie bede musiała w grudniu zrobić przerwęja właśnie kończę czytać wątek staraczki 2022 i mam nadzieję, że 2023 już nie będzie potrzebny, bo wszystkie pozachodzą w listopadzie i grudniu ️
dobra, od Ciebie w takim razie poproszę dwie krechy na moje urodziny w styczniu. Ale żeby nie było, w drodze wyjątku.u mnie raczej nie ma szans 9dpo, test negatywny, zaraz histero i pewnie bede musiała w grudniu zrobić przerwę
Dziewczyny, jak myślicie, będziemy zakładać staraczki 2023? Czy zostajemy przy wątkach kreskowych? tęsknie ze starczkami
To jq zapytam głupio czym się różnią te wątki?Myślę, ze można założyć, ale szczerze mówiąc wybrałabym między wątkami krskowymi a staraczkami - a nie zakładała równolegle
no kreskowe to właśnie typowo co miesiac zapisywanie się na testowanie a staraczki to taki ogólny roczny wątek - w zasadzie rozmawia się na nich o tym samym dlatego ja bym nie dublowała tcyh wątkówTo jq zapytam głupio czym się różnią te wątki?
I drugim plusem jest to, że nawet jeśli się w danym miesiącu nie testuje, to nadal jest się "staraczką"... Na testowanie nie wiem, kiedy będę mogła się zapisać prawilnie, ale staraczką w duchu pozostaję ;-)Moim zdaniem albo jedno albo drugie. Widać, że jak zaczynają się podziały to któryś z wątków umiera. Plusem Staraczek jest to, że na cały rok jest jeden wątek
To mówcie dziewczyny co wolicie, jakie jest Wasze zdanie, czy może uważacie, że obydwawątki są potrzebne - to zobaczymy cos zrobimy
Ale z drugiej strony zapisywanie na testowanie jest na pewno fajne dla wielu...no kreskowe to właśnie typowo co miesiac zapisywanie się na testowanie a staraczki to taki ogólny roczny wątek - w zasadzie rozmawia się na nich o tym samym dlatego ja bym nie dublowała tcyh wątków