MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ja w diagnostyce płaciłam coś ok 180złDziewczyny gdzie polecacie robić AMH? Dostałam skierowanie, ale nie mam tego w pakiecie Luxmed. Gdzie cenowo wychodzi najkorzystniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w diagnostyce płaciłam coś ok 180złDziewczyny gdzie polecacie robić AMH? Dostałam skierowanie, ale nie mam tego w pakiecie Luxmed. Gdzie cenowo wychodzi najkorzystniej?
A skąd jesteś? Bo gdzieś ostatnio czytałam, ze jest -10% chyba gdzieś w Warszawie, jak chcesz to mogę poszukaćDziewczyny gdzie polecacie robić AMH? Dostałam skierowanie, ale nie mam tego w pakiecie Luxmed. Gdzie cenowo wychodzi najkorzystniej?
ja bym na Twoim miejscu kupiła jakiś polecany zestaw: Profertil, TenFertil, Fertilman.Dziewczyny tyle wałkowane było, ale chce sobie ponotować, może suple też wrzucę mężowi ,co dajecie swoim? Na razie nie wiemy czy jest jakiś problem z nasieniem, bo do póki u mnie nie za trybi owulacja to nie badamy , dopiero u mnie jak pojawi się owulacja i 2-3mce nie uda się to pójdzie na badanie, tak sobie założyłam, może mi się zmieni. Z podstawowych badań ma książkowe wyniki. Tak się zastanawiam poprostu czy może warto by było jakiś suple mu wprowadzić, bo przecież nie zaszkodą, a mogą zawsze coś poprawić.
tak jak @LadyCaro pisze coś z gotowców chociaż ja z jednej strony poleciłabym jednak zbadać nasienie bo jak wyjdzie coś nie tak to warto zacząć poprawiać zanim będą u ciebie owulki bo wbrew pozorom nasienie nie jest tak łatwo poprawićDziewczyny tyle wałkowane było, ale chce sobie ponotować, może suple też wrzucę mężowi ,co dajecie swoim? Na razie nie wiemy czy jest jakiś problem z nasieniem, bo do póki u mnie nie za trybi owulacja to nie badamy , dopiero u mnie jak pojawi się owulacja i 2-3mce nie uda się to pójdzie na badanie, tak sobie założyłam, może mi się zmieni. Z podstawowych badań ma książkowe wyniki. Tak się zastanawiam poprostu czy może warto by było jakiś suple mu wprowadzić, bo przecież nie zaszkodą, a mogą zawsze coś poprawić.
Hej, w obu tych produktach jest syntetyczny kwas foliowy z tym, ze w Mama DHA+ jest i syntetyk i metylofolian.Ja dopiero trzy dni po, miałam potwierdzona od ginekologa więc będę prawidłowo odliczać
A orientuje się któraś z Was czy w MAMA DHA+ lub w PRENATAL UNO znajduje się kwas foliowy metylowany?
Zależy skąd jesteś, ja płaciłam teraz 170zł w Śla (śląskie laboratoratoria analityczne)Dziewczyny gdzie polecacie robić AMH? Dostałam skierowanie, ale nie mam tego w pakiecie Luxmed. Gdzie cenowo wychodzi najkorzystniej?
Ja będę polecać ten z Health Labs na płodność na mężczyzn. Mój mąż miał morfologię nasienia 0%, a już po dwóch miesiącach 2% i już na początku przyjmowania trzeciego opakowania udało się ja zdążyłam zjeść pół opakowania suplementu dla starających się z tej samej firmy.Dziewczyny tyle wałkowane było, ale chce sobie ponotować, może suple też wrzucę mężowi ,co dajecie swoim? Na razie nie wiemy czy jest jakiś problem z nasieniem, bo do póki u mnie nie za trybi owulacja to nie badamy , dopiero u mnie jak pojawi się owulacja i 2-3mce nie uda się to pójdzie na badanie, tak sobie założyłam, może mi się zmieni. Z podstawowych badań ma książkowe wyniki. Tak się zastanawiam poprostu czy może warto by było jakiś suple mu wprowadzić, bo przecież nie zaszkodą, a mogą zawsze coś poprawić.
Zdaje sobie sprawę z tego, że może to trwać, ale chce spróbować normalnie tak jakbyśmy mieli zaczynać . Na razie wystarczy mi, że przejmuje się, że u mnie coś nie tak , wolę sobie dawkowo robić, bo lepiej na psychikę mi tak działa , a jak wreszcie będę mieć owulację to bym chciała chociaż spróbować jak początkowa para może głupie, ale ważne, że na głowę mi działatak jak @LadyCaro pisze coś z gotowców chociaż ja z jednej strony poleciłabym jednak zbadać nasienie bo jak wyjdzie coś nie tak to warto zacząć poprawiać zanim będą u ciebie owulki bo wbrew pozorom nasienie nie jest tak łatwo poprawić
jasne, że tak wkońcu ważne, żeby przy staraniach nie zwariowaćZdaje sobie sprawę z tego, że może to trwać, ale chce spróbować normalnie tak jakbyśmy mieli zaczynać . Na razie wystarczy mi, że przejmuje się, że u mnie coś nie tak , wolę sobie dawko robić, bo lepiej na psychikę mi tak działa , a jak wreszcie będę mieć owulację to bym chciała chociaż spróbować jak początkowa para może głupie, ale ważne, że na głowę mi działa
Dokładnie, próbuje sobie jakiś plan zrobić i iść w tym kierunku, żeby psychika dobrze działał . Na razie wiem, że u mnie nie gra więc na tym się skupiam, a potem zobaczę, tu wytrwałam 6mce czekania, to już miesiąc czy 2 też dam radęjasne, że tak wkońcu ważne, żeby przy staraniach nie zwariować