MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ja w diagnostyce płaciłam coś ok 180złDziewczyny gdzie polecacie robić AMH? Dostałam skierowanie, ale nie mam tego w pakiecie Luxmed. Gdzie cenowo wychodzi najkorzystniej?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w diagnostyce płaciłam coś ok 180złDziewczyny gdzie polecacie robić AMH? Dostałam skierowanie, ale nie mam tego w pakiecie Luxmed. Gdzie cenowo wychodzi najkorzystniej?![]()
A skąd jesteś? Bo gdzieś ostatnio czytałam, ze jest -10% chyba gdzieś w Warszawie, jak chcesz to mogę poszukaćDziewczyny gdzie polecacie robić AMH? Dostałam skierowanie, ale nie mam tego w pakiecie Luxmed. Gdzie cenowo wychodzi najkorzystniej?![]()
ja bym na Twoim miejscu kupiła jakiś polecany zestaw: Profertil, TenFertil, Fertilman.Dziewczyny tyle wałkowane było, ale chce sobie ponotować, może suple też wrzucę mężowi,co dajecie swoim? Na razie nie wiemy czy jest jakiś problem z nasieniem, bo do póki u mnie nie za trybi owulacja to nie badamy
, dopiero u mnie jak pojawi się owulacja i 2-3mce nie uda się to pójdzie na badanie, tak sobie założyłam
, może mi się zmieni
. Z podstawowych badań ma książkowe wyniki
. Tak się zastanawiam poprostu czy może warto by było jakiś suple mu wprowadzić, bo przecież nie zaszkodą, a mogą zawsze coś poprawić.
tak jak @LadyCaro pisze coś z gotowcówDziewczyny tyle wałkowane było, ale chce sobie ponotować, może suple też wrzucę mężowi,co dajecie swoim? Na razie nie wiemy czy jest jakiś problem z nasieniem, bo do póki u mnie nie za trybi owulacja to nie badamy
, dopiero u mnie jak pojawi się owulacja i 2-3mce nie uda się to pójdzie na badanie, tak sobie założyłam
, może mi się zmieni
. Tak się zastanawiam poprostu czy może warto by było jakiś suple mu wprowadzić, bo przecież nie zaszkodą, a mogą zawsze coś poprawić.
Hej, w obu tych produktach jest syntetyczny kwas foliowy z tym, ze w Mama DHA+ jest i syntetyk i metylofolian.Ja dopiero trzy dni po, miałam potwierdzona od ginekologa więc będę prawidłowo odliczać
A orientuje się któraś z Was czy w MAMA DHA+ lub w PRENATAL UNO znajduje się kwas foliowy metylowany?
Zależy skąd jesteś, ja płaciłam teraz 170zł w Śla (śląskie laboratoratoria analityczne)Dziewczyny gdzie polecacie robić AMH? Dostałam skierowanie, ale nie mam tego w pakiecie Luxmed. Gdzie cenowo wychodzi najkorzystniej?![]()
Ja będę polecać ten z Health Labs na płodność na mężczyzn. Mój mąż miał morfologię nasienia 0%, a już po dwóch miesiącach 2% i już na początku przyjmowania trzeciego opakowania udało sięDziewczyny tyle wałkowane było, ale chce sobie ponotować, może suple też wrzucę mężowi,co dajecie swoim? Na razie nie wiemy czy jest jakiś problem z nasieniem, bo do póki u mnie nie za trybi owulacja to nie badamy
, może mi się zmieni
Zdaje sobie sprawę z tego, że może to trwać, ale chce spróbować normalnie tak jakbyśmy mieli zaczynaćtak jak @LadyCaro pisze coś z gotowcówchociaż ja z jednej strony poleciłabym jednak zbadać nasienie bo jak wyjdzie coś nie tak to warto zacząć poprawiać zanim będą u ciebie owulki bo wbrew pozorom nasienie nie jest tak łatwo poprawić
![]()
jasne, że takZdaje sobie sprawę z tego, że może to trwać, ale chce spróbować normalnie tak jakbyśmy mieli zaczynać. Na razie wystarczy mi, że przejmuje się, że u mnie coś nie tak
, wolę sobie dawko robić, bo lepiej na psychikę mi tak działa
, a jak wreszcie będę mieć owulację to bym chciała chociaż spróbować jak początkowa para
może głupie, ale ważne, że na głowę mi działa
![]()
Dokładnie, próbuje sobie jakiś plan zrobić i iść w tym kierunku, żeby psychika dobrze działałjasne, że takwkońcu ważne, żeby przy staraniach nie zwariować