reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Dziewczyny tyle wałkowane było, ale chce sobie ponotować, może suple też wrzucę mężowi 😂,co dajecie swoim? Na razie nie wiemy czy jest jakiś problem z nasieniem, bo do póki u mnie nie za trybi owulacja to nie badamy 🤷‍♀️, dopiero u mnie jak pojawi się owulacja i 2-3mce nie uda się to pójdzie na badanie, tak sobie założyłam🤷‍♀️, może mi się zmieni😂. Z podstawowych badań ma książkowe wyniki😂🙈. Tak się zastanawiam poprostu czy może warto by było jakiś suple mu wprowadzić, bo przecież nie zaszkodą, a mogą zawsze coś poprawić.
ja bym na Twoim miejscu kupiła jakiś polecany zestaw: Profertil, TenFertil, Fertilman.

Dziewczyny tyle wałkowane było, ale chce sobie ponotować, może suple też wrzucę mężowi 😂,co dajecie swoim? Na razie nie wiemy czy jest jakiś problem z nasieniem, bo do póki u mnie nie za trybi owulacja to nie badamy 🤷‍♀️, dopiero u mnie jak pojawi się owulacja i 2-3mce nie uda się to pójdzie na badanie, tak sobie założyłam🤷‍♀️, może mi się zmieni😂. Z podstawowych badań ma książkowe wyniki😂🙈. Tak się zastanawiam poprostu czy może warto by było jakiś suple mu wprowadzić, bo przecież nie zaszkodą, a mogą zawsze coś poprawić.
tak jak @LadyCaro pisze coś z gotowców :) chociaż ja z jednej strony poleciłabym jednak zbadać nasienie bo jak wyjdzie coś nie tak to warto zacząć poprawiać zanim będą u ciebie owulki bo wbrew pozorom nasienie nie jest tak łatwo poprawić :)

Ja dopiero trzy dni po, miałam potwierdzona od ginekologa więc będę prawidłowo odliczać ;)
A orientuje się któraś z Was czy w MAMA DHA+ lub w PRENATAL UNO znajduje się kwas foliowy metylowany?
Hej, w obu tych produktach jest syntetyczny kwas foliowy z tym, ze w Mama DHA+ jest i syntetyk i metylofolian.
Niestety w większości suplementów dla kobiet jest syntetyczny kwas foliowy :(

Ja będę polecać ten z Health Labs na płodność na mężczyzn. Mój mąż miał morfologię nasienia 0%, a już po dwóch miesiącach 2% i już na początku przyjmowania trzeciego opakowania udało się ;) ja zdążyłam zjeść pół opakowania suplementu dla starających się z tej samej firmy.

tak jak @LadyCaro pisze coś z gotowców :) chociaż ja z jednej strony poleciłabym jednak zbadać nasienie bo jak wyjdzie coś nie tak to warto zacząć poprawiać zanim będą u ciebie owulki bo wbrew pozorom nasienie nie jest tak łatwo poprawić :)
Zdaje sobie sprawę z tego, że może to trwać, ale chce spróbować normalnie tak jakbyśmy mieli zaczynać 😂. Na razie wystarczy mi, że przejmuje się, że u mnie coś nie tak 😂, wolę sobie dawkowo robić, bo lepiej na psychikę mi tak działa 🤷‍♀️, a jak wreszcie będę mieć owulację to bym chciała chociaż spróbować jak początkowa para 😂😂😂 może głupie, ale ważne, że na głowę mi działa 😂😂😂

Ostatnia edycja:
Zdaje sobie sprawę z tego, że może to trwać, ale chce spróbować normalnie tak jakbyśmy mieli zaczynać 😂. Na razie wystarczy mi, że przejmuje się, że u mnie coś nie tak 😂, wolę sobie dawko robić, bo lepiej na psychikę mi tak działa 🤷‍♀️, a jak wreszcie będę mieć owulację to bym chciała chociaż spróbować jak początkowa para 😂😂😂 może głupie, ale ważne, że na głowę mi działa 😂😂😂
jasne, że tak 🤩 wkońcu ważne, żeby przy staraniach nie zwariować

reklama
Do góry