reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
I drugim plusem jest to, że nawet jeśli się w danym miesiącu nie testuje, to nadal jest się "staraczką"... Na testowanie nie wiem, kiedy będę mogła się zapisać prawilnie, ale staraczką w duchu pozostaję ;-)

Ale z drugiej strony zapisywanie na testowanie jest na pewno fajne dla wielu...
A kiedyś nie funkcjonowały te wątki obok siebie i nie żyły oba całkiem nieźle?
Ja tam większej różnicy nie widzę, bo też po za testującymi są pauzujace itd. Więc dla mnie można mix tego wszystkiego zrobić 😂 i zostawiać testowanie i zostawić osoby starające się duchowo obecnie 😁

I drugim plusem jest to, że nawet jeśli się w danym miesiącu nie testuje, to nadal jest się "staraczką"... Na testowanie nie wiem, kiedy będę mogła się zapisać prawilnie, ale staraczką w duchu pozostaję ;-)

Ale z drugiej strony zapisywanie na testowanie jest na pewno fajne dla wielu...
A kiedyś nie funkcjonowały te wątki obok siebie i nie żyły oba całkiem nieźle?
niby tak, ale moim zdaniem nie są potrzebne obydwa wątki :) w sensie ja mogę wziąć na siebie jeden i wolałabym staraczki roczne :D

Dziewczyny tyle wałkowane było, ale chce sobie ponotować, może suple też wrzucę mężowi 😂,co dajecie swoim? Na razie nie wiemy czy jest jakiś problem z nasieniem, bo do póki u mnie nie za trybi owulacja to nie badamy 🤷‍♀️, dopiero u mnie jak pojawi się owulacja i 2-3mce nie uda się to pójdzie na badanie, tak sobie założyłam🤷‍♀️, może mi się zmieni😂. Z podstawowych badań ma książkowe wyniki😂🙈. Tak się zastanawiam poprostu czy może warto by było jakiś suple mu wprowadzić, bo przecież nie zaszkodą, a mogą zawsze coś poprawić.
Hejka, ja bardzo szybko z wyjazdu- mojemu zapodałam FertilMan, teraz ma FertilMan Plus, bo na Allegro lepszą cenę złapałam.
Bierze jeszcze kwasy Omega.

No i jak pisałam mój mąż sam wyczytuje, co jeść, co włączyć do diety, więc zamierza robić sobie shake’i z awokado, włączyć 100% sok z marchewki, mamy nasze przeciery- w sensie z naszych pomidorów z ogródka, to też chce na ich bazie coś robić plus warzywa zielone.

Aaa, no i namiętnie je orzechy.

Hejka, ja bardzo szybko z wyjazdu- mojemu zapodałam FertilMan, teraz ma FertilMan Plus, bo na Allegro lepszą cenę złapałam.
Bierze jeszcze kwasy Omega.

No i jak pisałam mój mąż sam wyczytuje, co jeść, co włączyć do diety, więc zamierza robić sobie shake’i z awokado, włączyć 100% sok z marchewki, mamy nasze przeciery- w sensie z naszych pomidorów z ogródka, to też chce na ich bazie coś robić plus warzywa zielone.

Aaa, no i namiętnie je orzechy.
Dziękuję kochana ❤️, wypoczywaj!
Mój też namiętnie je orzechy 😂 tyle dobrze 😂. Marchewka tylko świeża, ale uwielbia jako przekąskę do serialu😂.

Jak ja się tu pojawiłam jakoś w listopadzie 2020 to zawsze były 2 wątki.
Staraczki dla staraczek i to bylo przykazanie pierwsze i najważniejsze i dla mnie i wielu bardzo ważne. To znaczy oczekiwałyśmy tam towarzystwa tylko staraczek, znałyśmy się, nie było wjazdu z buta z testem, nie było dyskusji ciężarówek. To było nasze miejsce na forum.
Równolegle były kreski które był wątkiem dla wszystkich dziewczyn, które chciały pochwalić się kreska niezależnie czy są staraczkami czy nie. Czy to wjazd z buta czy nie. To był bardzo zdrowy podział

reklama
można założyć staraczki 2023, no tyle, ze rzeczywiście z zasadą, że mają tam być tylko dziewczyny starające się, a a dziewczyny zaciążone po gratulacjach przenoszą się na wątek dla mam. Bo po tamtej aferze widać było, że wielu osobom jednak nie pasowało, że ciężarne tam się wypowiadają. I jak była masa osób, którym to nie przeszkadzało, to jednak trzeba stworzyć komfortową przestrzeń dla wszystkich staraczek :)

Ostatnia edycja:
Do góry