reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
Mam kumpele która dostała clo na trzy miesiące :) po trzech miesiącach kazał jej „przyjść jak nie zajdzie”. Na nic się zdały moje tłumaczenia ze robi jej krzywdę, on jest lekarzem i on wie lepiej 🤷🏻‍♀️
Przecież to nawet można umrzeć w skrajnych przypadkach przez przestymulowanie jakby źle na nią zadziałało...

Mam kumpele która dostała clo na trzy miesiące :) po trzech miesiącach kazał jej „przyjść jak nie zajdzie”. Na nic się zdały moje tłumaczenia ze robi jej krzywdę, on jest lekarzem i on wie lepiej 🤷🏻‍♀️

Jesuuuuuu chyba nawet rady o odpuszczaniu wkurwiają mnie mniej od tekstu "to jest lekarz wie lepiej" kiedy widzę, że goowno wie

Cześć dziewczyny!💟 Jestem tu nowa, zupełnie zielona w temacie. Okres powinien być w niedzie 6.11, do tej pory nie ma. W środę wieczorem i wczoraj rano zrobiłam testy. Oba pozytywne💟. Poleciałam tez wczoraj na betę- wynik 159. Co dalej ???
Mam mozliwosc pójść w poniedziałek do lekarza, ale nie wiem czy spieszyć się, czy poczekać jeszcze, bo to bedzie 5 tydzień dopiero. Czy iść i skieruje mnie na jakieś wyniki?
Podpowiedzcie dla żółtodzioba, proszę 🙏

Cześć dziewczyny!💟 Jestem tu nowa, zupełnie zielona w temacie. Okres powinien być w niedzie 6.11, do tej pory nie ma. W środę wieczorem i wczoraj rano zrobiłam testy. Oba pozytywne💟. Poleciałam tez wczoraj na betę- wynik 159. Co dalej ???
Mam mozliwosc pójść w poniedziałek do lekarza, ale nie wiem czy spieszyć się, czy poczekać jeszcze, bo to bedzie 5 tydzień dopiero. Czy iść i skieruje mnie na jakieś wyniki?
Powtórzyć betę, zrobić progesteron, iść do lekarza powie, co dalej, kiedy badania itd. I zmykaj na Mamuśki. Powodzenia!!

Dalej to znajdź wątek do takich pytań

reklama
Do góry