LadyCaro
Fanka BB :)
No niedomogo to tu nie ma Ah ten duphaston, tik taki na wszystko ehhhMam, a w zasadzie miałam krótkie cykle ok 22-24 dni. Wydaje mi, że próg nie najgorszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niedomogo to tu nie ma Ah ten duphaston, tik taki na wszystko ehhhMam, a w zasadzie miałam krótkie cykle ok 22-24 dni. Wydaje mi, że próg nie najgorszy
Dziewczyny jestem zrozpaczona....
Beta z 16,10 spadła do 15,60.....
Dzięki... na razie pękło mi serce...Strasznie mi przykro
Gdybyś czegoś potrzebowała to wiesz...
Myślałam o tym i stwierdziłam, że mój mi to przepisał, bo podczas ostatniej wizyty, gdy spóźniał mi się okres, powiedziałam mu o plamieniu 2-3dniowym między 19 a 21dc. Może na tej podstawie wymyślił, że może być problem z progiem ...Ja sie dziwie. Jak mozna stwierdzić niedomoge lutelna bez badania proga? Nie przestaja mnie zadziwiać Ci lekarze
Fajnie, ja od 2 lat mam plamienia 7dpo a proga mam wspanialego...Myślałam o tym i stwierdziłam, że mój mi to przepisał, bo podczas ostatniej wizyty, gdy spóźniał mi się okres, powiedziałam mu o plamieniu 2-3dniowym między 19 a 21dc. Może na tej podstawie wymyślił, że może być problem z progiem ...
Dzięki... na razie pękło mi serce...
I nawet nie wiem co dalej...
Fajnie, ja od 2 lat mam plamienia 7dpo a proga mam wspanialego...
Hmm, ja mam tylko plamienia jednodniowe ostatniego dnia cyklu na brązowo i następnego dnia przychodzi @Myślałam o tym i stwierdziłam, że mój mi to przepisał, bo podczas ostatniej wizyty, gdy spóźniał mi się okres, powiedziałam mu o plamieniu 2-3dniowym między 19 a 21dc. Może na tej podstawie wymyślił, że może być problem z progiem ...
ja np dostałam proga, bo miałam długie cykle i lekarz przepisał mi na wyregulowanie i skrócenie cykluMyślałam o tym i stwierdziłam, że mój mi to przepisał, bo podczas ostatniej wizyty, gdy spóźniał mi się okres, powiedziałam mu o plamieniu 2-3dniowym między 19 a 21dc. Może na tej podstawie wymyślił, że może być problem z progiem ...
Ja żyje normalnie caly czas. Niczego absolutnie sobie nie odmawiam. Trenuje dość ciężko i w ogóle nie ograniczam sie. Co bym nie robila to ciąży nie ma wiec nie widzę sensu xDZazdroszczę możliwości tych badań. Tutaj w UK nie chcą słyszeć o problemach dopóki nie minie rok a tak poza tym to paracetamol na wszystko ... No ale jak będę w Polsce to w końcu upacjenta wypróbuję
Czy ćwiczycie przed testowaniem? Ja unikam cardio po owulacji by nie skakać i tak z miesiąca na miesiąc ciało zaczyna wyglądać jakby jednak w tej ciąży było