reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
dziewczyny kociary - czy Wasze koty też podczas sprzątnia kuwety są komisją kontroli kupy i szczochów? 😂
no mój chociaż by spał twardo przyleci zobaczyć dokąd ja zabieram jego własność xD
Moje nie. Za to 100% pewności, że natychmiast po opróżnieniu kuwety będą sikupy XD

Oczywiście, że tak.

Poza tym mam wrażenie, że jemu i jej się wtedy akurat chce xD.
Oczywiście kupę lub siku, bo to wykastrowany kocurek i wysterylizowana kocica.

No i są w dwóch osobnych mieszkaniach, więc mają po dwie własne kuwety 😛.

Zachowanie obu takie samo przy sprzątaniu, bo zazwyczaj bierzemy po dwie naraz do sprzątania.

Z takich przemyśleń wieczornych…
Myśle, że każda z nas była na początku taka naiwna i myślała, że szybko się uda zajść w ciąże.
Ja tak myślałam na początku. Wydawało mi się, że nie przeżyje takiego czekania 😂 a jednak cały czas czekam. I wydaje mi się, że im dłużej czekam tym spokojniej do tego podchodzę. Myślałam tez, ze nie przeżyje drugiego poronienia i się załamie.. a jestem tu i trzymam się całkiem niezle. Czasami my kobiety nie mamy pojęcia do czego jesteśmy zdolne.

Wiecie co jest najgorsze w tych staraniach i poronieniach? Najgorsze jest to, ze jeśli w końcu się uda to nie będę umiała się z tego cieszyć. Będzie temu wszystkiemu towarzyszył strach..
Bardzo to dojrzałe i rozsądne. Pamiętaj jednak, że emocje mogą Cię jeszcze dopaść i uważaj na siebie. Starania staraniami, ale co by się nie działo, to siebie mamy na codzień i o siebie musimy dbać.

reklama
dziewczyny kociary - czy Wasze koty też podczas sprzątnia kuwety są komisją kontroli kupy i szczochów? 😂
no mój chociaż by spał twardo przyleci zobaczyć dokąd ja zabieram jego własność xD
Mój też jest w komisji zawsze, po chwili wchodzi grzebie jakby szukał przyjaciół i wali tam ile wlezie 🤣

Do góry