Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej, jak to? wcześniej rozmawialiście i się zgodził a teraz zmienił zdanie tak?Tyle kobiet, tyle historii, tyle problemów... Ja mam 4 z przodu, dwójkę dzieci, wysokie AMH ale wczoraj usłyszałam od męża, że jednak się nie zgadza na trzecie mimo wcześniejszych rozmów ze damy sobie jeszcze parę miesięcy szans.... Mi wczoraj serce pękło... Trzymajcie się dziewczyny! Ja nawet testować nie będę bo wiatropylna nie jestem. Ale będę Was czytać i kibicować
mi by bylo przykro gdyby nagle powiedział "nie"... taka zmiana decyzja jednak boli.ojej, jak to? wcześniej rozmawialiście i się zgodził a teraz zmienił zdanie tak?
Dokładnie, więc trzymaj się @ugomi by bylo przykro gdyby nagle powiedział "nie"... taka zmiana decyzja jednak boli.
Baranom też...Jakby co to Ariah bykom co meisiąc gada o jakichś romansach xD już przestalam słuchać
matko! biedna... może zmieni zdanie.... ale tez nie ma co na siłę. Współczuję Ci. Ale zostań z nami, jeśli masz ochoteTak. Przez wiele lat był ciągle na nie. Ale ostatnio znowu temat wrócił, daliśmy sobie parę miesięcy, ja zrobiłam badania (oczywiście o badaniu nasienia mogłam zapomnieć) i koniec. Jutro mam urodziny. Wspaniały prezent.
Takdziewczyny kociary - czy Wasze koty też podczas sprzątnia kuwety są komisją kontroli kupy i szczochów?
no mój chociaż by spał twardo przyleci zobaczyć dokąd ja zabieram jego własność xD