reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

Tyle kobiet, tyle historii, tyle problemów... Ja mam 4 z przodu, dwójkę dzieci, wysokie AMH ale wczoraj usłyszałam od męża, że jednak się nie zgadza na trzecie mimo wcześniejszych rozmów ze damy sobie jeszcze parę miesięcy szans.... Mi wczoraj serce pękło... Trzymajcie się dziewczyny! Ja nawet testować nie będę bo wiatropylna nie jestem. Ale będę Was czytać i kibicować 😀
Przykro mi, może jeszcze zmieni znowu zdanie... Mój tak długo był przeciwny, a jak go przekonałam i teraz chce, to chyba dla mnie już za późno. Przynajmniej się zabezpieczać nie muszę... może tak powinnam na to patrzeć...

Nie wiem, która z was się zna na tym najlepiej, ale pliiis niech spojrzy któraś na te moje wyniki i coś powie nie patrząc na AMH..wstawiłam post wcześniej, ale nikt nie zauważył ;(

reklama
Oj dziewczynki dla mnie 33 i 31 i 35 to wy wszystkie młodziutkie jesteście :) uwierzcie czy chce się zajść mając mniej czy więcej lat to nie ma znaczenia, wciąż ma się same nadzieję, marzenia, obawy i oczekiwania.... ehhh
Ja mam 2 dzieci a i tak dziś się poryczałam odbierając wyniki AMH: 0,75. Skończyłam właśnie 39, a mój luby 44. I chciałam jeszcze raz zostać mamą zanim menopauza...ale chyba nie zdążę jak patrzę na wyniki...

A wracając do badań to reszta wygląda tak, wszędzie mam napisane w normie, ale podpowiedzcie co myślicie, bardziej niż AMH mnie nie zdołujecie...
TSH: 1,57 uIU/ml
FSH: 7,62 mIU/ml
LH: 5,34 mIU/ml
Estriadol: 47,7 pg/ml
Prolaktyna: 397 mIU/l
Wybacz kochana, że nie skomentowałam. AMH 0,75 marzeniem nie jest no ale też nic nie przekreśla. Z tych wyników powyżej to bym się przyjrzała stosunkowi LH i FSH, chociaż terż dramatu nie ma. Te badania to początek cyklu nie? Estradiol mały to pewnie początek

dziewczyny kociary - czy Wasze koty też podczas sprzątnia kuwety są komisją kontroli kupy i szczochów? 😂
no mój chociaż by spał twardo przyleci zobaczyć dokąd ja zabieram jego własność xD
Moja nie, ale jak tylko wymienię kuwetę, to chociaż by jej się nie chciało to i tak przyjdzie chociaż trochę na sikać 😂😂😂

Wybacz kochana, że nie skomentowałam. AMH 0,75 marzeniem nie jest no ale też nic nie przekreśla. Z tych wyników powyżej to bym się przyjrzała stosunkowi LH i FSH, chociaż terż dramatu nie ma. Te badania to początek cyklu nie? Estradiol mały to pewnie początek
Oj dziewczynki dla mnie 33 i 31 i 35 to wy wszystkie młodziutkie jesteście :) uwierzcie czy chce się zajść mając mniej czy więcej lat to nie ma znaczenia, wciąż ma się same nadzieję, marzenia, obawy i oczekiwania.... ehhh
Ja mam 2 dzieci a i tak dziś się poryczałam odbierając wyniki AMH: 0,75. Skończyłam właśnie 39, a mój luby 44. I chciałam jeszcze raz zostać mamą zanim menopauza...ale chyba nie zdążę jak patrzę na wyniki...

A wracając do badań to reszta wygląda tak, wszędzie mam napisane w normie, ale podpowiedzcie co myślicie, bardziej niż AMH mnie nie zdołujecie...
TSH: 1,57 uIU/ml
FSH: 7,62 mIU/ml
LH: 5,34 mIU/ml
Estriadol: 47,7 pg/ml
Prolaktyna: 397 mIU/l
No tak

reklama
No tak, niby młodziutka 34, ale to pierwsze dziecko. Śmiać mi się chce, bo moja mama urodziła w wieku 35 lat i 40 lat w tamtych czasach, co było ostro późno, ale oczywiście jak sobie postanowiła to od razu zaszła. Taka sprawiedliwość. Nie wiem czy teraz coś z tym jedzeniem jest nie tak, czy w wodzie jakieś zanieczyszczenia czy co, że tyle par ma problemy z płodnością.

Do góry