Kylyyy1408
Fanka BB :)
A co zazdrościsz ? Tez byś pewnie chciała być tak PEWNA jak ja, nie mów, ze nieTaaa…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co zazdrościsz ? Tez byś pewnie chciała być tak PEWNA jak ja, nie mów, ze nieTaaa…
Nie gadaj, ja wczoraj kichanie, dziś ból głowy co to niby innego jak nie ciąża ? Tylko mi pasuje, wcale nie znam 278282 innych powodów takich dolegliwościkurde, a mi rpzedwczoraj jakby wychodziła opryszczka to mówię ciąża na bank, ale nastepnego dnia się obudziłam i czysto :/ chyba jednak się nie udało
Bo ja jestem zazdrośnica i powieszę się na cycach .A co zazdrościsz ? Tez byś pewnie chciała być tak PEWNA jak ja, nie mów, ze nie
mnie suty szczypią i jem za dwie osoby (serio). Może nie wszystko straconeNie gadaj, ja wczoraj kichanie, dziś ból głowy co to niby innego jak nie ciąża ? Tylko mi pasuje, wcale nie znam 278282 innych powodów takich dolegliwości
Długie musisz mieć te cyce XDBo ja jestem zazdrośnica i powieszę się na cycach .
Ale my wszystkie mamy urojenia, wiec podziel się z Nami swoimi!Nie ma czym przysięgam. Jak będzie to dam, ale na ten moment to urojenia i nie ma się czym chwalić
o, to ja tez. Na dodatek rano rzygałam.Melduje kolejny PEWNY OBJAW ciąży.
Mam przeokropny ćmiący ból głowy
No napiszę Ci, że może długie nie są, ale na upartego taki rozmiar, że mogłabym je związać i się na nich powiesić xD.Długie musisz mieć te cyce XD
ZazdroooooNo napiszę Ci, że może długie nie są, ale na upartego taki rozmiar, że mogłabym je związać i się na nich powiesić xD.
O Bobie, o czym ja piszę…