Ja tylko powiem ze wróżka Ariah przepowiedziala na ten tydzień Skorpionom nowy początek. I tak pojawiło się tam słowo CIĄŻA.
czy ta wróżka uznaje tez wężownika, bo już się pogubiłam czym jestem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tylko powiem ze wróżka Ariah przepowiedziala na ten tydzień Skorpionom nowy początek. I tak pojawiło się tam słowo CIĄŻA.
O Bożeno
Koziorożcom nic przepowiedziała ?Ja tylko powiem ze wróżka Ariah przepowiedziala na ten tydzień Skorpionom nowy początek. I tak pojawiło się tam słowo CIĄŻA.
No ideaczy ta wróżka uznaje tez wężownika, bo już się pogubiłam czym jestem?
Ogladam tylko swoj znak mozesz na yubube wpisać Ewa Ariah i zobaczyć na ten tydzień. W 1 komentarzu sa linki do czasowki gdzie zaczyna się konkretny znakKoziorożcom nic przepowiedziała ?
Mi odzywki tego gościa najbardziej przypadły do gustu .
Taaa…Melduje kolejny PEWNY OBJAW ciąży.
Mam przeokropny ćmiący ból głowy
kurde, a mi rpzedwczoraj jakby wychodziła opryszczka to mówię ciąża na bank, ale nastepnego dnia się obudziłam i czysto :/ chyba jednak się nie udałoMelduje kolejny PEWNY OBJAW ciąży.
Mam przeokropny ćmiący ból głowy
czy ta wróżka uznaje tez wężownika, bo już się pogubiłam czym jestem?