reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

reklama
wiec ja jestem z tych niecierpliwych. Mam 33 lata i raczej nie bede starac sie juz po 35 roku zycia tym bardziej ze moj partner bedzie mial 40. Wiec nie wiem czy to nie byl moj ostatni cykl staran
Właśnie kończę 31 i jestem w trakcie 21 cyklu starań, uważam ze dopóki owulujesz to jest duża szansa na dziecko!
Jak sobie przypomnę w lutym 2021 jak z mężem stwierdziliśmy - „o przed 30 będzie i ślub i dziecko” a jak teraz na to patrzę to śmiać mi się chce ze byłam tak naiwna i myślałam ze zachodzenie ciaze to bułka z masłem. Jeżeli do stycznia nie zajdę naturalnie to zaczynamy stymulację i przygotowania do inseminacji.
Powoli do przodu, zrób z lekarzem plan, porozmawiaj jakie masz opcje, sprawdz sobie amh i ciesz się seksem z mężem ❤️

reklama
Do góry