reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe kreski 🍁🍂🍁

krwawienie ustało, ale wiem, ze to już koniec.
Dlaczego?
Ja wiem, że to może być pocieszenie z tzw. "dupy", ale ja w swojej ciąży miałam krwawienie w terminie miesiączki, nawet więcej niż ta laska z tego zdjęcia dzisiaj. Zużyłam może z 3 podpaski, a 3-4 dni po tym był pozytywny test i za 3-4 dni później beta na poziomie 3500. Tak więc kto wie, może gdybym sprawdziła testem w dniu tego krwawienia to beta też by wyszła z 20.
Ogółem to mógłbyś jakiś krwiak, który się oczyścił, mogła być nadżerka.
Jeżeli na razie jest spokój to git, odpoczywaj ile możesz.

reklama
Tym bardziej, że dziecięca kupa to wciąż goowno 😂🤣😂
Ja o dziwną kupe pytałam kolezanek i pediatre ale nigdy zadnemu człowiekowi jej nie prezentowałam 😁🤣😂🤢🤮
Gwarantuje Ci że na pierwszym lepszym wątku mamusiowym zamkniętym, tydzień po porodach wjeżdżają kupy 🙃
Nie wiedziałam, że aplikacja tak dumnie prezentuje te zdjęcia, ja używam przeglądarki :p

Wiem, że to pytanie powinnam juz zadać na innej grupie, ale jestem na razie tylko tu z Wami, a tu kopalnia wiedzy ;)

Jutro wybieram się na powtórkę bety. Oprócz tego mam skierowanie na podstawową morfologię (8 parametrów) + badanie moczu.
Co warto jeszcze zbadać dodatkowo na początku ciąży zanim pójdę do ginekologa?

reklama
Do góry