Moonstone
Moderator
Nie wiem, ale to na pewno cionsz!A ja się wlasnie oplułam bo jadłam kolacje i mi się nagle kichnęło, gdzie takie coś można wstawić ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem, ale to na pewno cionsz!A ja się wlasnie oplułam bo jadłam kolacje i mi się nagle kichnęło, gdzie takie coś można wstawić ?
Ty tu się śmiejesz, a kichanie to objaw ciąży ;> wstaw zdjęcie, a najlepiej nagranie z dźwiekiem, ocenimyA ja się wlasnie oplułam bo jadłam kolacje i mi się nagle kichnęło, gdzie takie coś można wstawić ?
Ja jebie, dziękuje i na cholerę te testy zamawiałam dziś skoro wystarczyło dać OBJAW i otrzymać DIAGNOZĘ. Ale co za level @Moonstone tak bez zdjęcia,Nie wiem, ale to na pewno cionsz!
Tak właśnie udzielam porad prawnych XDJa jebie, dziękuje i na cholerę te testy zamawiałam dziś skoro wystarczyło dać OBJAW i otrzymać DIAGNOZĘ. Ale co za level @Moonstone tak bez zdjęcia,
No No.
Już druga z ta sama diagnoza,Ty tu się śmiejesz, a kichanie to objaw ciąży ;> wstaw zdjęcie, a najlepiej nagranie z dźwiekiem, ocenimy
Dziś to forum nie udźwignie już niczego .A ja się wlasnie oplułam bo jadłam kolacje i mi się nagle kichnęło, gdzie takie coś można wstawić ?
Oglądanie wózków jest traumatycznym przeżyciem, ja ostatnio widzę same na ulicy i ciagle się łapie na sprawdzeniu modelu XD lepiej zacząć od spioszkow!Już druga z ta sama diagnoza,
OKEJ LEC GOŁ, idę oglądać wózki
Osz Ty w dupe, lepiej bym tego nie wymyśliłaDziś to forum nie udźwignie już niczego .
Jutro proponuję założyć temat: „Czy to oplucio-kichnięcie świadczy o ciąży?” .
Kiedy testujesz?Osz Ty w dupe, lepiej bym tego nie wymyśliła
A tak serio objaw który se wkręcam dziś na maksa, to ciągniecie straszne w brzuszku. Dziś 7/8dpo
Teoretycznie zapisałam się na 15.11 ( szarpnięta jestem wiem ) ale myśle, ze w piątek spróbujeKiedy testujesz?
Mnie dziś jakoś jajniki kują, chyba pokazują, że tam są nadal tylko szkoda, że owulacji nie było , tylko na okres się budzą