reklama
olka11135
Fanka BB :)
Szokniedawno pisałyśmy tu na kreskach, że chcemy mieć majowe dzieciaczki.. Tu już sierpniowe, a my nadal w tym samym miejscu.
No mi się marzy tak maj-kwiecień ze względu na pogodę. Letnie w sumie też okej, choć za dzieciaka kiepsko mieć urodziny w wakacje no i oczywiście zastanawiam się co robić czy próbować dalej czy na razie do wiosny odpuścić
No i czasu ucieka, bo w sumie 2024 to ostatnia szansa dla mnie na 3 dziecko
Miętusek
Moderator
To mi się też zawsze marzyło urodzić dziecko w kwietniu, a najlepiej w majuNo mi się marzy tak maj-kwiecień ze względu na pogodę. Letnie w sumie też okej, choć za dzieciaka kiepsko mieć urodziny w wakacje no i oczywiście zastanawiam się co robić czy próbować dalej czy na razie do wiosny odpuścić
No i czasu ucieka, bo w sumie 2024 to ostatnia szansa dla mnie na 3 dziecko

No cóż, teraz nie robię przerwy w staraniach, bo szkoda czasu. Nie mam dzieci, miesiąc urodzenia już mi nie robi różnicy ;p Jedynie co to nie lubię listopada..
Tak to wyglądaA jakie miałaś testy, temperature itp?
Załączniki
Marzenia- piękna rzecz.To mi się też zawsze marzyło urodzić dziecko w kwietniu, a najlepiej w maju
No cóż, teraz nie robię przerwy w staraniach, bo szkoda czasu. Nie mam dzieci, miesiąc urodzenia już mi nie robi różnicy ;p Jedynie co to nie lubię listopada..
Mi też się marzył kwiecień-maj.
Teraz to nawet grudniowe lub marcowe przyjmę

Byleby było.
lady_in_blue
I co? Badałaś to? Masz mutację?
Te mutację ma niby nawet 50 procent z nas. Dlatego rutynowo w suplach teraz dają kwas foliowy po 400 z każdej wersji.
Wiesz co? Może to tyle nie o opóźnienie chodzi, co o nieregularność cykli po moim poronieniu.Długo się opóźnił?
Przed ciążą miałam, jak w szwajcarskim zegarku co 28-29 dni.
Od poronienia ich długość jest porąbana, jak Lato z Radiem- 25, 26, 24, a teraz 33.
No nic- w tym miesiącu ogarniam lekarza i chyba będziemy się przymierzać do szerszej diagnostyki, bo chyba jednak skończy się na klinice.
To wiem.Te mutację ma niby nawet 50 procent z nas. Dlatego rutynowo w suplach teraz dają kwas foliowy po 400 z każdej wersji.
Dużo się podszkoliłam po nieudanej ciąży.
Zresztą przy Hashi też polecane jest suplementować obie formy.
reklama
Emka24@
To trzymam kciuki żeby się udało je uregulować.Wiesz co? Może to tyle nie o opóźnienie chodzi, co o nieregularność cykli po moim poronieniu.
Przed ciążą miałam, jak w szwajcarskim zegarku co 28-29 dni.
Od poronienia ich długość jest porąbana, jak Lato z Radiem- 25, 26, 24, a teraz 33.
No nic- w tym miesiącu ogarniam lekarza i chyba będziemy się przymierzać do szerszej diagnostyki, bo chyba jednak skończy się na klinice.