Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez byłam w szoku, robiłam pierwszy test 7dc i było 0.03, 8dc odpuściłam, 9dc było już 0.36, 10dc rano było 0.64 i myślałam, że będzie powoli rosło a o godzinie 20 już było 1.58 i następnego dnia rano już zaczęło spadać. Pojawił się bol, duzo śluzu i krew. Dzień przed pikiem mialam niska temperaturę i byłam tak zła, że jak mąż przez sen zapytał "I jak?" odpowiedziałam mu "srak.idz spać" nie wiedziałam, że przed owu temperatura ma spaść także... sprawdzaj ten poziom LH, bo u mnie on gwałtownie wzrósł z godziny na godzinę. Tylko, że ja miałam ostatni długi cykl, dlatego może owu była szybciej. Nie wiemAż tak szybko by była owu? Byłam w środę na usg u gina i powiedział, ze po usg właśnie obstawia 16 dc. Ale te testy….. Może ja je złe robię?
Chyba najbezpieczniej iść na monitoring w nowym cyklu ja też pójdę, jeśli w tym cyklu się nie udało.W ostatnim bezowulacyjnym cyklu dostalam @ 10 dni przed terminem i w dniu 1 dn c był duzy skok temperatury
Polecam grupę na fb MTHFR Polska. Pełno takich przypadkówA kojarzysz może skąd może się brać nadmiar kwasu foliowego we krwi przy przyjmowaniu od dłuższego czasu tylko folianu?
Parę miesięcy temu miałam wynik >25,9, gdzie w normach max był 25,9.
Szok niedawno pisałyśmy tu na kreskach, że chcemy mieć majowe dzieciaczki.. Tu już sierpniowe, a my nadal w tym samym miejscu.Bonzur
Wiecie, że od wtorku owulacje dają już sierpniowe dziecko
Ale ten czas zapindala
Dziekuję! Bo wiesz.. Mi ginekolog zalecił po tym brać folian rzadziej... I tak biorę codziennie.Polecam grupę na fb MTHFR Polska. Pełno takich przypadków
High five!Tak mam w homozygocie czyli gorzej być nie może
Spoko, ja myslalam ze urodze w 2021 a juz prawie 2023 i dalej jestem w tym samym miejscuSzok niedawno pisałyśmy tu na kreskach, że chcemy mieć majowe dzieciaczki.. Tu już sierpniowe, a my nadal w tym samym miejscu.
Jezu uspokoiłaś mnie trochę i dałaś nadzieje na ten cyklNie mam czasu cytować i szukać ale testy owu mogą na początku wychodzić ciemne później jaśnieć i znów ciemnieć i jest to zupełnie normalne i nie znaczy NIC
Witaj wśród nas
Robiłam ten test z krwi pierwszy i ostatni raz. Może udało mi się max jedną kroplę wycisnąć z palca. Straszne doświadczenie nie polecam!