reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Mogę zapytać co planujesz otworzyć? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj ;) Ale własna firma to również moje marzenie, tylko problem w tym że nie wiem co by to mogło być 🤷‍♀️🤷‍♀️ Ostatnio zamarzył mi się sklep z produktami cukierniczymi, ale taki wiecie... Wypasiony, wypchany po same brzegi, żeby klient mógł kupić wszystko czego potrzebuje w jednym miejscu 😍
Fizjoterapia niemowląt 🙂 mąż od lipca prowadzi dojazdowo, ja będę otwierać gabinet stacjonarny 🙂 Przyszłościowo marzy mi się dołączyć do tego uroginekologie ale żeby to miało ręce i nogi znalazłam tylko jeden kurs trwający 1,5 roku i kończący się egzaminem (przed 40 zrobię 😂😁), bo nie wierzę w kursidła 3 dni 800zł i już podajesz się za fizjo uroginekologicznego 🤦🏻‍♀️ (znam takich).

reklama
Fizjoterapia niemowląt 🙂 mąż od lipca prowadzi dojazdowo, ja będę otwierać gabinet stacjonarny 🙂 Przyszłościowo marzy mi się dołączyć do tego uroginekologie ale żeby to miało ręce i nogi znalazłam tylko jeden kurs trwający 1,5 roku i kończący się egzaminem (przed 40 zrobię 😂😁), bo nie wierzę w kursidła 3 dni 800zł i już podajesz się za fizjo uroginekologicznego 🤦🏻‍♀️ (znam takich).
Wow, ale super!

Dziewczyny, przyszedł mi wynik badań dna. Zrobiłam je dla samej siebie z ciekawości. Lata temu moja mam miała poronienia i tak na tej podstawie mnie tknęło żeby sobie zrobić z ciekawości. Nie bardzo wiem jak to interpretować, myślicie że te mutacje mogą mieć jakiś wpływ na samo zajście w ciążę i jej zagnieżdżenie?

Załączniki

• Screenshot_20231128_093026_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20231128_093026_Adobe Acrobat.jpg
    65,6 KB · Wyświetleń: 116
Ejjj to przeprowadź się do Bydgoszczy i tu taki sklep otwórz bo nie mamy nic takiego, a potrzebuje 😅 sama mówiłam nie raz mężowi, ze jakbym miała górkę pieniędzy to najlepierw otworzyłabym właśnie taki sklep cukierniczy, a potem do tego jeszcze własna cukiernie 😄
Dawaj Ty do Warszawy i robimy spółkę 😂😂

Super ❤️ Nie ma zbyt wielu specjalistów w tym temacie. Trzymam kciuki żeby Ci się wszytko udało 🤞🤞🤞 Taaak, te tanie kursy to właściwie niewiadomo co jest ;)

Fakt, święta są zazwyczaj bardzo męczącą i wymagającą sprawą. Znam to z dzieciństwa, nigdy świąt nie lubiłam więc teraz ich nie obchodzę ;) Spróbuj jeszcze jutro, może się okaże że jednak pykło 🤞🤞 Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli :*
Zazdroszcze nie obchodzenia świąt, tez bym tak chciala, nienawidzę swiat, ale rodzina jedna, druga... Zarówno moja mama jak i teściowa mają za przeproszeniem zryte banie jesli chodzi o swieta. Juz od listopada dyskusje u kogo wilgilia, u kogo obiad, u kogo sniadanie... a najlepiej jakbym wziela tydzien urlopu i z jedna i druga gotowala przez tydzien dania ktore potem wyladuja w koszu.

Dziewczyny, przyszedł mi wynik badań dna. Zrobiłam je dla samej siebie z ciekawości. Nie bardzo wiem jak to interpretować, myślicie że te mutacje mogą mieć jakiś wpływ na samo zajście w ciążę i jej zagnieżdżenie?
Oczywiście. Pai lubi mieszać w zagnieżdżeniu i poronieniach. Ja mam heterozygotę i zaczęłam w ogóle zachodzić w ciążę na acardzie 75. Nie wiem jakie jest postępowanie w homozygotach ale przy staraniach chyba 75 i w ciąży 75 acard+ 0,4 heparyna/ neoparin lub 150 acard + 0,4 heparyna/neoparin

reklama
Fizjoterapia urogin - super pomysł :) trzymam kciuki żeby się udało zrobić pełny kurs. Tylko potem musiałabyś dawać zniżki dla pacjentek z babybooma :D

Do góry