reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja zakończyłam testowanie na ten miesiąc 🙂 czekam już na okres i obym nie musiała przekładać wizyty i u lekarza 🙂 Nowy lekarz, może nowe pomysły 🙂
Widzę, że byłaś zapisana na jutro. Może jednak spróbujesz ten ostatni raz?
I czekam na info od dziewczyn testujących wczoraj/przedwczoraj czy są jakieś zmiany ;)

reklama
Widzę, że byłaś zapisana na jutro. Może jednak spróbujesz ten ostatni raz?
I czekam na info od dziewczyn testujących wczoraj/przedwczoraj czy są jakieś zmiany ;)
Pewnie, że mogę spróbować 🙂 Po tej stracie jakoś strasznie się napaliłam, że musi się udać 🤷 z głową nie wygramy 🤦🏻‍♀️ jedni rozpaczają, inni hmmm....rozpaczliwie wierzą w cuda 🙈 Może lepiej, że nie teraz bo Święta to dla mnie intensywny czas i konieczność bycia na wysokim poziomie społecznym (rodzina, rodzina, rodzina...jedna i druga 🙈), a pamiętając jak bałam się o młodego wiem, że jeśli się uda to długo nie zaznam spokoju 🙈. Pora zakasać rękawy i iść dalej. Trochę tez muszę się zastanowić jak długo walczyć z tym wychowawczym 🤔 bo jak z niego zrezygnuje to do starań już raczej nie wrócę 🙂 teraz wywrócone życie do góry nogami i marzyłam, żeby w krótkim czasie zrobić to tak jak chcę... Być w domu do 2 roku życia maluchów....ale nie brałam pod uwagę 5-6 lat siedzenia w domu i to mnie zjada od środka 🤷 Ja jestem typem, który kocha pracować 🙈

Nadal beznadziejnie. Tak, wyniki przyszły w nocy. 3646,0 mIU/ml czyli 86% wzrostu do poprzeniego wyniku (sprzed tygodnia)
No to chyba wyglada to dobrze przecież i się zgadza z widokiem USG 😊🤎 ale jak sobie pomyśle o tym lekarzu, który Ci nawciskał tych bzdur to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera :/ mam nadzieję, że za pare dni jak ochłoniesz, skonsultujesz to z innym lekarzem to temu konowałowi napiszesz odpowiednią ocenę na znanym lekarzu. I przeraża mnie to jaki poziom reprezentują lekarze w luxmedzie.. W moim mieście też dramat, 80% z nich jest chyba z ulicy wzięta i z leczeniem nie ma nic wspólnego.

Pewnie, że mogę spróbować 🙂 Po tej stracie jakoś strasznie się napaliłam, że musi się udać 🤷 z głową nie wygramy 🤦🏻‍♀️ jedni rozpaczają, inni hmmm....rozpaczliwie wierzą w cuda 🙈 Może lepiej, że nie teraz bo Święta to dla mnie intensywny czas i konieczność bycia na wysokim poziomie społecznym (rodzina, rodzina, rodzina...jedna i druga 🙈), a pamiętając jak bałam się o młodego wiem, że jeśli się uda to długo nie zaznam spokoju 🙈. Pora zakasać rękawy i iść dalej. Trochę tez muszę się zastanowić jak długo walczyć z tym wychowawczym 🤔 bo jak z niego zrezygnuje to do starań już raczej nie wrócę 🙂 teraz wywrócone życie do góry nogami i marzyłam, żeby w krótkim czasie zrobić to tak jak chcę... Być w domu do 2 roku życia maluchów....ale nie brałam pod uwagę 5-6 lat siedzenia w domu i to mnie zjada od środka 🤷 Ja jestem typem, który kocha pracować 🙈
Fakt, święta są zazwyczaj bardzo męczącą i wymagającą sprawą. Znam to z dzieciństwa, nigdy świąt nie lubiłam więc teraz ich nie obchodzę ;) Spróbuj jeszcze jutro, może się okaże że jednak pykło 🤞🤞 Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli :*

Chyba każda tutaj przerabiała to „napalenie”. Ja np na samym początku starań byłam przekonana, że max 3 cykle i na pewno będzie ciąża ;)
A czemu myślisz, że po powrocie do pracy nie wrócisz do starań?

Hej, u mnie w nocy też trochę napadało. Do tego super słonko wyszło i dzień od razu bardziej pozytywny 😁
Dziś przy podcieraniu na papierze było lekko różowo więc nawet nie wyjelam testów bo pewnie okres zaraz przyjdzie. Trzeba się zapisać na grudniowe sikaczki 😂
Miłego dnia wam wszystkim! ❤️

Załączniki

• 1b50254c-3fdc-4563-82a1-e84ab4ceaa3a.jpeg
    1b50254c-3fdc-4563-82a1-e84ab4ceaa3a.jpeg
    116,4 KB · Wyświetleń: 71
Hej, u mnie w nocy też trochę napadało. Do tego super słonko wyszło i dzień od razu bardziej pozytywny 😁
Dziś przy podcieraniu na papierze było lekko różowo więc nawet nie wyjelam testów bo pewnie okres zaraz przyjdzie. Trzeba się zapisać na grudniowe sikaczki 😂
Miłego dnia wam wszystkim! ❤️
Wooow, ale biało :o:o

Część ☺️ ja znów będę romansować z łopatą. Plusy tego zajęcia są takie, że po skończonej pracy wyglądam jak dziewczynka prze te moje rumiane policzki 😂 dzisiaj u nas mają być największe opady, już robi się ciekawie. Odśnieżane były drobi o 6, a stan z godziny 7:30 macie na zdjęciu. No i jak na złość dziś kurier ma przyjechać z sukienkami - pewnej będę musiała po nie zjechać 🤷🏻‍♀️
Dobrze że chociaż humor dopisuje 🙂
Dobrego dnia ☺️
Jak ja uwielbiam oglądać takie fotki, ale nikt by mnie nie zmusił do mieszkania w górach... wykończyła bym się z moim lenistwem.

reklama
Właśnie się zastanawiam czy już może być coś w piątek widać, czy znowu wyjdę tylko z płaczem i mętlikiem w głowie. Wczoraj lekarz zalecił USG dopiero za 2 tygodnie, ale tyle to nie ma opcji że wytrzymam. Na pewno tak czy siak umówię się wcześniej
W pt zobaczysz pewnie ten sam pecherzyk i może zarodek lub samo ciałko żottkowe.
Ale nie stresuj się, wszystko wygląda dobrze jak na ten etap!

Do góry