amusedxxx
Moderator
No dokładnie. Wiadomo, każdemu zdarzają się pomyłki, ale bez przesadyNie wiem czy nazwa ginekolog jest słuszna skoro wmawiał pacjentce, że widzi pęcherzyk ciążowy przy becie 63...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dokładnie. Wiadomo, każdemu zdarzają się pomyłki, ale bez przesadyNie wiem czy nazwa ginekolog jest słuszna skoro wmawiał pacjentce, że widzi pęcherzyk ciążowy przy becie 63...
Moim zdaniem może być coś widać - oczywiście bazuję tu na własnych doświadczeniach, a ponieważ to temat kreskowy, a moja odpowiedź dotyczy ciąży - ukryję ją pod spoileremWłaśnie się zastanawiam czy już może być coś w piątek widać, czy znowu wyjdę tylko z płaczem i mętlikiem w głowie. Wczoraj lekarz zalecił USG dopiero za 2 tygodnie, ale tyle to nie ma opcji że wytrzymam. Na pewno tak czy siak umówię się wcześniej
wow co to za czary mary ty tu zrobiłaś, hackerka jakaś normalnieMoim zdaniem może być coś widać - oczywiście bazuję tu na własnych doświadczeniach, a ponieważ to temat kreskowy, a moja odpowiedź dotyczy ciąży - ukryję ją pod spoilerem
Sprawdziłam moje badania - wtorek (11.04), beta 3133, w macicy sam pęcherzyk o wielkości 0,56 (wizyta u przypadkowego lekarza, żeby przypisał mi heparynę, bo mój był na urlopie). Piątek (14.04), wizyta u mojego lekarza, pęcherzyk 0,8 z widocznym pęcherzykiem żółtkowym.
Aspekt czysto finansowy i życiowy. Po wychowawczym raczej będę otwierać własną działalność (wiemy jak wygląda macierzyński, L4 itd. na działalności), budowa czeka a ja nie chce zamieszkać w domu jak młody się wyprowadzi Może to próżne ale wiele rzeczy w związku ze staraniem o młodego przesunęło się o 4 lata nie chce więcej...jestem już zmęczona ciągłym usmiechaniem się jak non stop jest pod górkęChyba każda tutaj przerabiała to „napalenie”. Ja np na samym początku starań byłam przekonana, że max 3 cykle i na pewno będzie ciąża
A czemu myślisz, że po powrocie do pracy nie wrócisz do starań?
Tak, biorę od kilku dni.A @Kitsune czy Ty też nie miałaś czasem mieć zleconej heparyny?
Mogę zapytać co planujesz otworzyć? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj Ale własna firma to również moje marzenie, tylko problem w tym że nie wiem co by to mogło być Ostatnio zamarzył mi się sklep z produktami cukierniczymi, ale taki wiecie... Wypasiony, wypchany po same brzegi, żeby klient mógł kupić wszystko czego potrzebuje w jednym miejscuAspekt czysto finansowy i życiowy. Po wychowawczym raczej będę otwierać własną działalność (wiemy jak wygląda macierzyński, L4 itd. na działalności), budowa czeka a ja nie chce zamieszkać w domu jak młody się wyprowadzi Może to próżne ale wiele rzeczy w związku ze staraniem o młodego przesunęło się o 4 lata nie chce więcej...jestem już zmęczona ciągłym usmiechaniem się jak non stop jest pod górkę
Siedź tam spokojnie i grzej dla nas miejsceTak, biorę od kilku dni.
Dziewuszki zakończymy temat, bardzo przepraszam że go tu wtrąciłam, wszystko przez stres, a to nie miejsce na moje problemy ciążowe. Będę póki co na sierpniówkach, tam możemy szerzej sobie pogadać na ten temat
Ejjj to przeprowadź się do Bydgoszczy i tu taki sklep otwórz bo nie mamy nic takiego, a potrzebuje sama mówiłam nie raz mężowi, ze jakbym miała górkę pieniędzy to najlepierw otworzyłabym właśnie taki sklep cukierniczy, a potem do tego jeszcze własna cukiernieMogę zapytać co planujesz otworzyć? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj Ale własna firma to również moje marzenie, tylko problem w tym że nie wiem co by to mogło być Ostatnio zamarzył mi się sklep z produktami cukierniczymi, ale taki wiecie... Wypasiony, wypchany po same brzegi, żeby klient mógł kupić wszystko czego potrzebuje w jednym miejscu