reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Właśnie się zastanawiam czy już może być coś w piątek widać, czy znowu wyjdę tylko z płaczem i mętlikiem w głowie. Wczoraj lekarz zalecił USG dopiero za 2 tygodnie, ale tyle to nie ma opcji że wytrzymam. Na pewno tak czy siak umówię się wcześniej
Moim zdaniem może być coś widać - oczywiście bazuję tu na własnych doświadczeniach, a ponieważ to temat kreskowy, a moja odpowiedź dotyczy ciąży - ukryję ją pod spoilerem ;)

Sprawdziłam moje badania - wtorek (11.04), beta 3133, w macicy sam pęcherzyk o wielkości 0,56 (wizyta u przypadkowego lekarza, żeby przypisał mi heparynę, bo mój był na urlopie). Piątek (14.04), wizyta u mojego lekarza, pęcherzyk 0,8 z widocznym pęcherzykiem żółtkowym.

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem może być coś widać - oczywiście bazuję tu na własnych doświadczeniach, a ponieważ to temat kreskowy, a moja odpowiedź dotyczy ciąży - ukryję ją pod spoilerem ;)

Sprawdziłam moje badania - wtorek (11.04), beta 3133, w macicy sam pęcherzyk o wielkości 0,56 (wizyta u przypadkowego lekarza, żeby przypisał mi heparynę, bo mój był na urlopie). Piątek (14.04), wizyta u mojego lekarza, pęcherzyk 0,8 z widocznym pęcherzykiem żółtkowym.
wow co to za czary mary ty tu zrobiłaś, hackerka jakaś normalnie :D

Chyba każda tutaj przerabiała to „napalenie”. Ja np na samym początku starań byłam przekonana, że max 3 cykle i na pewno będzie ciąża ;)
A czemu myślisz, że po powrocie do pracy nie wrócisz do starań?
Aspekt czysto finansowy i życiowy. Po wychowawczym raczej będę otwierać własną działalność (wiemy jak wygląda macierzyński, L4 itd. na działalności), budowa czeka a ja nie chce zamieszkać w domu jak młody się wyprowadzi 😔 Może to próżne ale wiele rzeczy w związku ze staraniem o młodego przesunęło się o 4 lata 🤷 nie chce więcej...jestem już zmęczona ciągłym usmiechaniem się jak non stop jest pod górkę

Aspekt czysto finansowy i życiowy. Po wychowawczym raczej będę otwierać własną działalność (wiemy jak wygląda macierzyński, L4 itd. na działalności), budowa czeka a ja nie chce zamieszkać w domu jak młody się wyprowadzi 😔 Może to próżne ale wiele rzeczy w związku ze staraniem o młodego przesunęło się o 4 lata 🤷 nie chce więcej...jestem już zmęczona ciągłym usmiechaniem się jak non stop jest pod górkę
Mogę zapytać co planujesz otworzyć? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj ;) Ale własna firma to również moje marzenie, tylko problem w tym że nie wiem co by to mogło być 🤷‍♀️🤷‍♀️ Ostatnio zamarzył mi się sklep z produktami cukierniczymi, ale taki wiecie... Wypasiony, wypchany po same brzegi, żeby klient mógł kupić wszystko czego potrzebuje w jednym miejscu 😍

reklama
Mogę zapytać co planujesz otworzyć? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj ;) Ale własna firma to również moje marzenie, tylko problem w tym że nie wiem co by to mogło być 🤷‍♀️🤷‍♀️ Ostatnio zamarzył mi się sklep z produktami cukierniczymi, ale taki wiecie... Wypasiony, wypchany po same brzegi, żeby klient mógł kupić wszystko czego potrzebuje w jednym miejscu 😍
Ejjj to przeprowadź się do Bydgoszczy i tu taki sklep otwórz bo nie mamy nic takiego, a potrzebuje 😅 sama mówiłam nie raz mężowi, ze jakbym miała górkę pieniędzy to najlepierw otworzyłabym właśnie taki sklep cukierniczy, a potem do tego jeszcze własna cukiernie 😄

Do góry