reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Mogę zapytać co planujesz otworzyć? Jeśli nie chcesz to nie odpowiadaj ;) Ale własna firma to również moje marzenie, tylko problem w tym że nie wiem co by to mogło być 🤷‍♀️🤷‍♀️ Ostatnio zamarzył mi się sklep z produktami cukierniczymi, ale taki wiecie... Wypasiony, wypchany po same brzegi, żeby klient mógł kupić wszystko czego potrzebuje w jednym miejscu 😍
Fizjoterapia niemowląt 🙂 mąż od lipca prowadzi dojazdowo, ja będę otwierać gabinet stacjonarny 🙂 Przyszłościowo marzy mi się dołączyć do tego uroginekologie ale żeby to miało ręce i nogi znalazłam tylko jeden kurs trwający 1,5 roku i kończący się egzaminem (przed 40 zrobię 😂😁), bo nie wierzę w kursidła 3 dni 800zł i już podajesz się za fizjo uroginekologicznego 🤦🏻‍♀️ (znam takich).

reklama
Fizjoterapia niemowląt 🙂 mąż od lipca prowadzi dojazdowo, ja będę otwierać gabinet stacjonarny 🙂 Przyszłościowo marzy mi się dołączyć do tego uroginekologie ale żeby to miało ręce i nogi znalazłam tylko jeden kurs trwający 1,5 roku i kończący się egzaminem (przed 40 zrobię 😂😁), bo nie wierzę w kursidła 3 dni 800zł i już podajesz się za fizjo uroginekologicznego 🤦🏻‍♀️ (znam takich).
Wow, ale super!

Dziewczyny, przyszedł mi wynik badań dna. Zrobiłam je dla samej siebie z ciekawości. Lata temu moja mam miała poronienia i tak na tej podstawie mnie tknęło żeby sobie zrobić z ciekawości. Nie bardzo wiem jak to interpretować, myślicie że te mutacje mogą mieć jakiś wpływ na samo zajście w ciążę i jej zagnieżdżenie?

Załączniki

• Screenshot_20231128_093026_Adobe Acrobat.jpg
    Screenshot_20231128_093026_Adobe Acrobat.jpg
    65,6 KB · Wyświetleń: 115
Ejjj to przeprowadź się do Bydgoszczy i tu taki sklep otwórz bo nie mamy nic takiego, a potrzebuje 😅 sama mówiłam nie raz mężowi, ze jakbym miała górkę pieniędzy to najlepierw otworzyłabym właśnie taki sklep cukierniczy, a potem do tego jeszcze własna cukiernie 😄
Dawaj Ty do Warszawy i robimy spółkę 😂😂

Super ❤️ Nie ma zbyt wielu specjalistów w tym temacie. Trzymam kciuki żeby Ci się wszytko udało 🤞🤞🤞 Taaak, te tanie kursy to właściwie niewiadomo co jest ;)

Fakt, święta są zazwyczaj bardzo męczącą i wymagającą sprawą. Znam to z dzieciństwa, nigdy świąt nie lubiłam więc teraz ich nie obchodzę ;) Spróbuj jeszcze jutro, może się okaże że jednak pykło 🤞🤞 Trzymam kciuki żeby było po Twojej myśli :*
Zazdroszcze nie obchodzenia świąt, tez bym tak chciala, nienawidzę swiat, ale rodzina jedna, druga... Zarówno moja mama jak i teściowa mają za przeproszeniem zryte banie jesli chodzi o swieta. Juz od listopada dyskusje u kogo wilgilia, u kogo obiad, u kogo sniadanie... a najlepiej jakbym wziela tydzien urlopu i z jedna i druga gotowala przez tydzien dania ktore potem wyladuja w koszu.

Dziewczyny, przyszedł mi wynik badań dna. Zrobiłam je dla samej siebie z ciekawości. Nie bardzo wiem jak to interpretować, myślicie że te mutacje mogą mieć jakiś wpływ na samo zajście w ciążę i jej zagnieżdżenie?
Oczywiście. Pai lubi mieszać w zagnieżdżeniu i poronieniach. Ja mam heterozygotę i zaczęłam w ogóle zachodzić w ciążę na acardzie 75. Nie wiem jakie jest postępowanie w homozygotach ale przy staraniach chyba 75 i w ciąży 75 acard+ 0,4 heparyna/ neoparin lub 150 acard + 0,4 heparyna/neoparin

reklama
Fizjoterapia urogin - super pomysł :) trzymam kciuki żeby się udało zrobić pełny kurs. Tylko potem musiałabyś dawać zniżki dla pacjentek z babybooma :D

Do góry