reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Tulę wszystkie za 🩸 i biele... Mi to się jednak szybko udaje zajść - żeby tak jeszcze donosić to by było pięknie 🙁 Uzgodniliśmy ze starym, że to nasze ostatnie starania bez względu na zakończenie...
Co do wiary to nie piszę, bo jak ludziom mówię to wszystkich to irytuje 🙈 Nie będę i Was denerwować 😆
W ogóle mogę tu zostać do końca miesiąca 🤔❓ Nie chcę iść na mamusie, żeby za tydzień się wypiywać😒

Tulę wszystkie za 🩸 i biele... Mi to się jednak szybko udaje zajść - żeby tak jeszcze donosić to by było pięknie 🙁 Uzgodniliśmy ze starym, że to nasze ostatnie starania bez względu na zakończenie...
Co do wiary to nie piszę, bo jak ludziom mówię to wszystkich to irytuje 🙈 Nie będę i Was denerwować 😆
W ogóle mogę tu zostać do końca miesiąca 🤔❓ Nie chcę iść na mamusie, żeby za tydzień się wypiywać😒
Możesz zostać, bez względu czy się zapisujesz od razu na mamusie czy nie. Głowa do góry. Tym razem wszystko będzie dobrze 🙂

Ja dziś ekstremalnie długo spałam. Pewnie po tych tabletkach na uspokojenie 🤷
No i zmierzyłam sobie dziś pierwszy raz temperaturę 🤦 cóż przynajmniej wiem że mój organizm jeszcze nic nie ogarnia 🙈

reklama
No wiesz, ja też zostaję więc jasna sprawa 😁😁 Na mamusie wybiorę się dopiero jak będzie serduszko ;)

Do góry