Avy
Fanka BB :)
Właśnie. Nie dajmy się wpisać w jakieś stereotypowe ramyA co to znaczy kobieta ?
Ja nie lubię kiecek, mam zawód uznawany za męski. Czy to oznacza, że jestem mniej kobietą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie. Nie dajmy się wpisać w jakieś stereotypowe ramyA co to znaczy kobieta ?
Lecimy 28 ListopadaA masz już jakieś plany na powrót?
Ja skończyłam starania i też kupiłamDo mnie też ten magnez dziś doszedł nawet mężowi kupiłam. I tak suolementowal, więc niech ma ten dzieciorobny
Jak ja bez Was sobie dam radę…I wszystkie poszły spać. Zaraz przyjdzie Myszko nadrabiać zaległości
Bzdura. Miałam 3. A w ciążę zaszłamTak się zastanawiam czy może te szczepionki na covid zadziałały na to że nie mogę zajść?.
Co wy o tym myślicie?
Możesz zostać, bez względu czy się zapisujesz od razu na mamusie czy nie. Głowa do góry. Tym razem wszystko będzie dobrzeTulę wszystkie za i biele... Mi to się jednak szybko udaje zajść - żeby tak jeszcze donosić to by było pięknie Uzgodniliśmy ze starym, że to nasze ostatnie starania bez względu na zakończenie...
Co do wiary to nie piszę, bo jak ludziom mówię to wszystkich to irytuje Nie będę i Was denerwować
W ogóle mogę tu zostać do końca miesiąca Nie chcę iść na mamusie, żeby za tydzień się wypiywać
No wiesz, ja też zostaję więc jasna sprawa Na mamusie wybiorę się dopiero jak będzie serduszkoTulę wszystkie za i biele... Mi to się jednak szybko udaje zajść - żeby tak jeszcze donosić to by było pięknie Uzgodniliśmy ze starym, że to nasze ostatnie starania bez względu na zakończenie...
Co do wiary to nie piszę, bo jak ludziom mówię to wszystkich to irytuje Nie będę i Was denerwować
W ogóle mogę tu zostać do końca miesiąca Nie chcę iść na mamusie, żeby za tydzień się wypiywać