reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Tulę wszystkie za 🩸 i biele... Mi to się jednak szybko udaje zajść - żeby tak jeszcze donosić to by było pięknie 🙁 Uzgodniliśmy ze starym, że to nasze ostatnie starania bez względu na zakończenie...
Co do wiary to nie piszę, bo jak ludziom mówię to wszystkich to irytuje 🙈 Nie będę i Was denerwować 😆
W ogóle mogę tu zostać do końca miesiąca 🤔❓ Nie chcę iść na mamusie, żeby za tydzień się wypiywać😒

Tulę wszystkie za 🩸 i biele... Mi to się jednak szybko udaje zajść - żeby tak jeszcze donosić to by było pięknie 🙁 Uzgodniliśmy ze starym, że to nasze ostatnie starania bez względu na zakończenie...
Co do wiary to nie piszę, bo jak ludziom mówię to wszystkich to irytuje 🙈 Nie będę i Was denerwować 😆
W ogóle mogę tu zostać do końca miesiąca 🤔❓ Nie chcę iść na mamusie, żeby za tydzień się wypiywać😒
Możesz zostać, bez względu czy się zapisujesz od razu na mamusie czy nie. Głowa do góry. Tym razem wszystko będzie dobrze 🙂

Ja dziś ekstremalnie długo spałam. Pewnie po tych tabletkach na uspokojenie 🤷
No i zmierzyłam sobie dziś pierwszy raz temperaturę 🤦 cóż przynajmniej wiem że mój organizm jeszcze nic nie ogarnia 🙈

reklama
No wiesz, ja też zostaję więc jasna sprawa 😁😁 Na mamusie wybiorę się dopiero jak będzie serduszko ;)

Do góry