reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

A jaki masz kompleks? Bo znalazłam takie z yango i się zastanawiam czy ok 🙈
Mam jeszcze pytanie, czy jeżeli biorę fertistim, osobno witaminę d, magnez, to czy jak będę brała taki kompleks, to nie będzie za dużo? Czy któraś z was to sumplementowala może? 🙈
Włączyłam od tego cyklu, w sumie specjalnie tego nie analizowałam 😅

Załączniki

• F091D166-F075-4569-8B01-25C2F95ED135.png
    F091D166-F075-4569-8B01-25C2F95ED135.png
    172,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Wszystko co napisałaś o wizycie brzmi obiecująco. Najbardziej spodobało mi sie, że do każdego przypadku podchodzi indywidualnie i żebyś nie tworzyła planu B na ten moment.
Trzymam kciuki! ✊
Dziekuję😊
Sam lekarz mówił, że chce za szybko wszystko wiedzieć i ogarniać , wybiegam hen A organizm potrzebuje chwili. To że nigdy nie byłam w ciąży to martwi, ale mówił, że wszystko na spokojnie i też nie ma co emocjonalnie podchodzić, bo można sobie tylko zaszkodzić samym faktem przejmowania się.
Tak więc zrobię co mi każą A co ma być, to będzie?😬

Tak , uważam, że moja ciekawość została zaspokojona, ilekroć wcześniej byłam u ginów czy endo, na większość pytań pozostawały odpowiedzi wymijające, tutaj nie, czuje dobrze wydany hajs. Jest parę pytań, o których zapomniałam, ale jest ok 🙂 czuje, że on się zna na rzeczy, przemawiały przez niego :po pierwsze dobre podejście, po drugie zaraził mnie pozytywną energią po trzecie merytorycznie był super, po czwarte było po nim poznać długoletnią praktykę i nieszablonowość w ocenie przypadku, skrupulatność- studiował długo moją "teczkę " badań, wziął podejście uwagę aspekt psychologiczny... wg mnie super osoba i mam nadzieję ✊✊️ skuteczny lekarz.
Trzymam kciuki za powodzenie planu 😊

Dziekuję😊
Sam lekarz mówił, że chce za szybko wszystko wiedzieć i ogarniać , wybiegam hen A organizm potrzebuje chwili. To że nigdy nie byłam w ciąży to martwi, ale mówił, że wszystko na spokojnie i też nie ma co emocjonalnie podchodzić, bo można sobie tylko zaszkodzić samym faktem przejmowania się.
Tak więc zrobię co mi każą A co ma być, to będzie?😬
Urzekła mnie jego empatyczność i holistyczne podejście. Cieszę się, że trafiłaś na takiego lekarza.
Ja mam inny problem, ale jak poszłam do lekarza specjalizującego się w poronieniach nawykowych to po wizycie mam do dzisiaj traumę a płakałam dwa dni po wizycie. Nie wróciłam i prawdopodobnie nie wrócę do niego. (Nie mówię nigdy, bo nigdy nie mów nigdy :))

reklama
Do góry