reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

A jaki masz kompleks? Bo znalazłam takie z yango i się zastanawiam czy ok 🙈
Mam jeszcze pytanie, czy jeżeli biorę fertistim, osobno witaminę d, magnez, to czy jak będę brała taki kompleks, to nie będzie za dużo? Czy któraś z was to sumplementowala może? 🙈
Włączyłam od tego cyklu, w sumie specjalnie tego nie analizowałam 😅

Załączniki

• F091D166-F075-4569-8B01-25C2F95ED135.png
    F091D166-F075-4569-8B01-25C2F95ED135.png
    172,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Wszystko co napisałaś o wizycie brzmi obiecująco. Najbardziej spodobało mi sie, że do każdego przypadku podchodzi indywidualnie i żebyś nie tworzyła planu B na ten moment.
Trzymam kciuki! ✊
Dziekuję😊
Sam lekarz mówił, że chce za szybko wszystko wiedzieć i ogarniać , wybiegam hen A organizm potrzebuje chwili. To że nigdy nie byłam w ciąży to martwi, ale mówił, że wszystko na spokojnie i też nie ma co emocjonalnie podchodzić, bo można sobie tylko zaszkodzić samym faktem przejmowania się.
Tak więc zrobię co mi każą A co ma być, to będzie?😬

Tak , uważam, że moja ciekawość została zaspokojona, ilekroć wcześniej byłam u ginów czy endo, na większość pytań pozostawały odpowiedzi wymijające, tutaj nie, czuje dobrze wydany hajs. Jest parę pytań, o których zapomniałam, ale jest ok 🙂 czuje, że on się zna na rzeczy, przemawiały przez niego :po pierwsze dobre podejście, po drugie zaraził mnie pozytywną energią po trzecie merytorycznie był super, po czwarte było po nim poznać długoletnią praktykę i nieszablonowość w ocenie przypadku, skrupulatność- studiował długo moją "teczkę " badań, wziął podejście uwagę aspekt psychologiczny... wg mnie super osoba i mam nadzieję ✊✊️ skuteczny lekarz.
Trzymam kciuki za powodzenie planu 😊

Dziekuję😊
Sam lekarz mówił, że chce za szybko wszystko wiedzieć i ogarniać , wybiegam hen A organizm potrzebuje chwili. To że nigdy nie byłam w ciąży to martwi, ale mówił, że wszystko na spokojnie i też nie ma co emocjonalnie podchodzić, bo można sobie tylko zaszkodzić samym faktem przejmowania się.
Tak więc zrobię co mi każą A co ma być, to będzie?😬
Urzekła mnie jego empatyczność i holistyczne podejście. Cieszę się, że trafiłaś na takiego lekarza.
Ja mam inny problem, ale jak poszłam do lekarza specjalizującego się w poronieniach nawykowych to po wizycie mam do dzisiaj traumę a płakałam dwa dni po wizycie. Nie wróciłam i prawdopodobnie nie wrócę do niego. (Nie mówię nigdy, bo nigdy nie mów nigdy :))

reklama
Do góry