reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ej ja też mam problem z trafieniem na miejsce jak trzeba telefon obracać 😂 I nigdy nie wiem jak nawigację włączam czy powinnam iść w lewo czy w prawo i zawsze idę źle i muszę cofać 😂😂😂 Także to nie przekreśla szydelkowania 😁 A to naprawdę kwestią wyuczenia a nie talentu
Jestem beztalenciem jeśli chodzi o orientację w terenie😆

@nikaplis masz może namiary na jakiś mio inozytol dobry w uk? Od ręki
dziewczyny polecały alliness i oni mają też siedzibę w UK z dość szybkim dowozem. Mają 20% off z pierwszym zamówieniem więc pomyślałabym czym jeszcze się zaopatrzyć 😉

dziewczyny polecały alliness i oni mają też siedzibę w UK z dość szybkim dowozem. Mają 20% off z pierwszym zamówieniem więc pomyślałabym czym jeszcze się zaopatrzyć 😉

Miałam ten z allines wlasnie🙂 ale dzięki, zależy mi na czystym inozytolu bez innych ekstrasów bo dużo takich, a ja biorę witaminy osobno

Ostatnia edycja:
Miałam ten z allines wlasnie🙂 ale dzięki, zależy mi na czystym inozytolu beż innych ekstrasów bo dużo takich, a ja biorę witaminy osobno
w sensie to nie czysty? 🤔 (Ja się na nim wcale nie znam)

Załączniki

• c38565f8-24f1-4acf-b909-f1436812d2a3.jpeg
    c38565f8-24f1-4acf-b909-f1436812d2a3.jpeg
    34,8 KB · Wyświetleń: 59
  • c9bf93e0-fa1f-45f2-bb90-10a4e93ef4c0.jpeg
    c9bf93e0-fa1f-45f2-bb90-10a4e93ef4c0.jpeg
    32 KB · Wyświetleń: 60
reklama
w sensie to nie czysty? 🤔 (Ja się na nim wcale nie znam)
Tak, właśnie taki brałam, przez kilka miesięcy, potem straciłam wene do tabletek, bo było ich dużo i z czegoś chciałam zrezygnować. Ale skoro mam brać to muszę coś zamówić ogarnąć. Dobrze pamiętam, że w tym tyg masz usg tarczycy i normalne?🙂

Do góry