reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Nie wiem czy jest tu osoba, która nie miałaby górek i dołków w staraniach. Jedni szybciej, inni później.
Po moim PŻ (czyt. peżot ->partner życiowy) nie wiele widać. Po porozumieniu było widać emocje, a tak to poker face.
My mamy teraz jakiś kryzys emocjonalny. W sumie chyba On bardziej niż ja. Ale warto dać sobie wtedy czas na oddech, bo nasze zdrowie psychiczne jest mega ważne.

Został mi jeden test, to stwierdziłam, że zrobię go jutro :) więc albo będzie biel, albo ładna kreseczka
Trzymam kciuki 😊
Nooo nieźle 🙈🙈
To ja naliczyłam 15 😅 ale to dlatego, że mamy fertilman.
Wybacz jeśli pisałaś, ale u Was wyszły jakieś złe wyniki badań?
Nie. U nas wszystko ładnie poza aglutynacją pierwszego stopnia. Mój facet nie odżywia się najlepiej,nie uprawia sportu, w sumie morfologia nie za duża bo 5%, do tego covid, gorączki więc faszeruję go suplami 😂
Dziewczyny miałam USG. Moja trauma się kończy, jutro wychodzę do domu. Macica pusta 😢
Będzie dobrze... Z dnia na dzień będzie lepiej 😘
Ja codziennie godzinka spacerkiem po lesie.
A to zdjęcie ze spaceru zrobione przez wujka, małopolska w drodze na PoliceZobacz załącznik 1584479
Brakuje mi takiej zimy😍 tu w Nl ostatni raz dużo śniegu, który długo się utrzymywał było jakoś 2009/2010

Gdzie to kupić? :D :D :D
Na shain widziałam Screenshot_20231112-222823.png

reklama
Do góry