Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie to kupić?
My mamy teraz jakiś kryzys emocjonalny. W sumie chyba On bardziej niż ja. Ale warto dać sobie wtedy czas na oddech, bo nasze zdrowie psychiczne jest mega ważne.Nie wiem czy jest tu osoba, która nie miałaby górek i dołków w staraniach. Jedni szybciej, inni później.
Po moim PŻ (czyt. peżot ->partner życiowy) nie wiele widać. Po porozumieniu było widać emocje, a tak to poker face.
tez potrzebuje ta informacjeGdzie to kupić?
Trzymam kciukiZostał mi jeden test, to stwierdziłam, że zrobię go jutro więc albo będzie biel, albo ładna kreseczka
Nie. U nas wszystko ładnie poza aglutynacją pierwszego stopnia. Mój facet nie odżywia się najlepiej,nie uprawia sportu, w sumie morfologia nie za duża bo 5%, do tego covid, gorączki więc faszeruję go suplamiNooo nieźle
To ja naliczyłam 15 ale to dlatego, że mamy fertilman.
Wybacz jeśli pisałaś, ale u Was wyszły jakieś złe wyniki badań?
Będzie dobrze... Z dnia na dzień będzie lepiejDziewczyny miałam USG. Moja trauma się kończy, jutro wychodzę do domu. Macica pusta
Brakuje mi takiej zimy tu w Nl ostatni raz dużo śniegu, który długo się utrzymywał było jakoś 2009/2010Ja codziennie godzinka spacerkiem po lesie.
A to zdjęcie ze spaceru zrobione przez wujka, małopolska w drodze na PoliceZobacz załącznik 1584479
Ja mam jeszcze letnie oponyJa codziennie godzinka spacerkiem po lesie.
A to zdjęcie ze spaceru zrobione przez wujka, małopolska w drodze na PoliceZobacz załącznik 1584479
ja mam całoroczne, dzisiaj czytałam o śniegu w górach z przerażeniemJa mam jeszcze letnie opony
Opony zimowe powinno się założyć gdy temperatura spada poniżej 7 stopni. Nie koniecznie musi być śnieg.Ja mam jeszcze letnie opony