reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Czekam na okres i zaczynam stymulację do ivf. Zobaczymy, czy uda się coś wyhodować 😜
French Fries Love GIF by Kochstrasse™

Dziewczyny miałam USG. Moja trauma się kończy, jutro wychodzę do domu. Macica pusta 😢
Z jednej strony bardzo smutni, a z drugiej to dobre wieści. Głowę będziesz mieć choć trochę spokojniejszą i nie będziesz się zastanawiać - co w domu? Jak sobie radzą? Itp.
Teraz tylko żeby wszystko powoli wróciło na właściwe tory. Trzymaj się ❤️

Urzekła mnie jego empatyczność i holistyczne podejście. Cieszę się, że trafiłaś na takiego lekarza.
Ja mam inny problem, ale jak poszłam do lekarza specjalizującego się w poronieniach nawykowych to po wizycie mam do dzisiaj traumę a płakałam dwa dni po wizycie. Nie wróciłam i prawdopodobnie nie wrócę do niego. (Nie mówię nigdy, bo nigdy nie mów nigdy :))
Tak, to jego holistyczne podejście mi zainponowało,.zobaczymy co realnie z tego wyjdzie😬
Przykro mi, że trafiłaś na idiotę...nazywamy rzeczy po imieniu...

Czekam na okres i zaczynam stymulację do ivf. Zobaczymy, czy uda się coś wyhodować 😜
Bardzo Cię wspieram 🤞🤗
Ja też myślę o drożności o tej stymulacji 2- 3.miesięcy A potem chce iść w tym samym kierunku, jeśli się nie uda to nie wiem- w sumie każdy lekarz mi mówi, że jestem napalona i wybieram bardzo w przyszłość to chyba już takie typowe u mnie, niepoprawna marzycielka😬
Dzisiaj lekarz poruszył temat in vitro to mimo że mam słabe pojęcie, bo zero styczności potrafiłam z nim dyskutować,i przewidywać co badać jak nie wyjdzie- albo zboczenie forum albo moja osobista namolność🤦‍♀zawsze.się na tym łapię do przodu staram się być- niestety.
Bardzo trzymam kciuki za Ciebie, miałaś swoje owulki dobre przed symulacją do iv?

Niee, nie powiedział mi dokładnego czasu owulki, zapytał kiedy miałam pozytywny test owu powiedziałam kiedy, i powiedział, że nie kłamią mnie testy. Tymbardziej nie mogę ogarnąć, że mam jakiś rodzaj pco , skoro cykle regularne, owulacje są potwierdzone, obraz usg normalny- nigdy nie przypuszczałam. Wg innych ginów amh spoko, a ten mówił że wysokie 🙈
Czytam szukam po wizycie opadły emocje i układam wszystko co mi powiedział, ale najważniejsze, że mam plan na najbliższe 3 4 miechy- to mnie trzyma przed walnięciem starań i odpoczynkiem chociaż na chwilę, mąż mi dzisiaj powiedział, że już ma dość,.że nic nie idzie jak ma iść. Powiedziałam mu, że też mam dość ale może jeszcze chwilę wytrzymamy. Dziś w drodze do lekarzy wspominaliśmy jak beztrosko i fajnie było w czasach, kiedy się" niestaraliśmy" w czasach, kiedy życie toczyło się swoim torem🫠
Zachciało nam się a teraz ból i cierpienie- życie jest okrutne🥲
Mój mąż ma częściej dołki niż ja. Z jednej strony tęskni za starym życiem, a jak nie miałam owulaków w półce, to pytał dlaczego ich nie ma. Sama też zaliczam spadki formy, a później jestem pełna optymizmu i tak w kółko 🤷🏻‍♀️ Ty masz teraz nowy plan i życzę Ci by przyniósł zamierzony cel 🤞🏻❤️ wygląda obiecująco 😍

reklama
Ja mam skierowanie na prolaktynę i witaminę d, wypadało by iść w poniedziałek lub wtorek. Ciekawa jestem do której tam pobierają. Panie w punkcie chyba za kare tam pracują.

Do góry