reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Kurcze, ja żadnego zapachu nie znam! 😀 Mam jedynie próbkę tego nowego Angela i nawet ładny. Dla mnie ciut unisexowy jest Obsession Night od Calvina Kleina :) A tak to nie mam unisexu żadnego. Mówisz, że można w ciemno ten Fumee zamawiać? 😉 Jest podobny do któregoś mainstreamowego zapachu? Ja nie mam swojego signature scent, ale lubię w większości waniliowe zapachy :)

Baccarata nie znam też. Wiem, że Cloud od Ariany Grande jest bardzo zbliżony i któryś z zapachów od Zary. Bywa tak często, że nas odrzuci od zapachu i potem już nie ma powrotów 😉
Najlepsza wanilia jaką wąhalam to TF Tobacco Vanille😍 ja kupowałam odlewki na grupach perfumowych na fb, nie kupowałam flakonów w ciemno :) może spróbuj odlewkę najpierw? Z wytrawnych wanilii kojarzę jeszcze Diptyque Eau Duelle

Najlepsza wanilia jaką wąhalam to TF Tobacco Vanille😍 ja kupowałam odlewki na grupach perfumowych na fb, nie kupowałam flakonów w ciemno :) może spróbuj odlewkę najpierw? Z wytrawnych wanilii kojarzę jeszcze Diptyque Eau Duelle
Dziękuje, zapisałam :) Trzeba będzie gdzieś je powąchać, bo fb nie mam żeby wbić na grupy perfumowe 😉

o kurde dobrze! Rzeczywiście kiedyś tu jaralam się perfumami z Lady with Cats ale nie wiem czy to hobby. Ja po prostu mega kochałam dawne Miss Dior Cherie a teraz używam tylko Miss Dior Absolute Blooming na zmianę z Chanel Mademoiselle 🥰
Ooooo Miss Dior Cherie mam właśnie w domu. Podróby też mam i nawet są całkiem spoko - pachną bardzo podobnie i trzymają się dlugo.

Pisz co tam masz! I na co byś zapolowała😜
Ojeju! Najwięcej mam Muglera: Aliena i kilka jego flankerów. Aurę edp i moją najukochańszą Aurę Sensuelle (totalnie mój zapach). Od Lancome Tresor in love (mój drugi ulubiony), Midnight Rose, Idole Aura i któregoś Tresora (w takim małym 10ml flakoniku). YSL Libre edp i Libre Le Parfum i też mini wersję bodajże zielonego Opium. Chloe Nomade. I coś tam jeszcze na pewno się znajdzie... 😅
A zapolowałabym na Angel Elixir, ale jeszcze się powstrzymuję, bo części flakonów się pozbyłam jakiś czas temu.

Oj tak... My jeszcze śpimy w pokoju obok, kuchnię i łazienkę dzielimy. Wszystko wiedzą o nas. Teściowa nas kilka miesięcy temu na seksie nakryła. No nie dla mnie takie warunki mieszkaniowe 😞
Trzeba było powiedzieć, że wnuka robicie, to może po by Wam jeszcze jakieś jedzenie zrobila :D chociaż gorzej jakby syna dopingować zaczęła 😁
Ps. Sorry, jeśli za mocny zart 🫣

reklama
Do góry