reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

A możesz napisać, do którego immunologa chodzisz? Ja mam za dwa tyg wizyty u dwóch, bo nie mogliśmy się z mężem zdecydować - u Litmanowicza i u Malinowskiego. Po urlopie odbieram też kariotypy i mam przed tym niezły stres.

I pomimo, że starałam się na ciążę, to serce mi pęka, że jednak znowu nic z tego :( zrobiłam dzisiaj test I jest jaśniejszy niż wczoraj :(( ten po lewej jest dzisiejszy
Mi teraz w sierpniu tez początkowe 2-3 dni się mega słabo wybarwiały. Mam nadzieje, że jutro kreska będzie mocniejsza 🤞
Boże 4 dni? 😭 Nie mogę na tak długo ich zostawić 😭 to wszystko to jakiś jeden wielki koszmar. Błagam niech to się już zacznie jeśli musi 😭
Ja tak samo jak @królowa_kresek😉🙃 - na oddział przyjęli mnie o 17 a o 14 następnego dnia szlam już do domu. Przytulam 🫂

reklama
Ja byłam przez jakiś czas nakręcona na testowanie perfum, ale odkąd znalazłam mój nowy ulubiony zapach to zaprzestałam😅 a Ty szukasz czegoś nowego?
A który to Twój ulubiony? 😀 Ja posiadam 60 flakonów i póki co robię sobie odwyk 😜 Ale lubię zasięgnąć języka i wąchać coś nowego 😉

A który to Twój ulubiony? 😀 Ja posiadam 60 flakonów i póki co robię sobie odwyk 😜 Ale lubię zasięgnąć języka i wąchać coś nowego 😉
Oplotka Fumee🫣 ja lubię męskie /unisexy 😅 jeszcze pokochałam Oud Wood od TF, ale trzymał się na mnie jakieś 3 h😭 to trochę krótko jak na cenę flakonu 😬 kiedyś miałam hopla na punkcie pereł Lalique, jeszcze wcześniej Angel, ale później zrobił się dla mnie za słodki 😬 a Ty?

Dla mnie większość zapachów jest zbyt intensywna, lub ludzie wylewają na siebie wiadro...
Spaceruje po lesie i w pewnym momencie aż mnie dusiło, szłam śladem jakiejś parki która się chyba turlała w perfumach. Poszłam dalej krzaczkami.

Jeeej jak ja lubię takie klimaty 😀 Pięknie masz 🤩
Moi rodzice też mają te same bydło opasowe, te maluszki są taaakie słodkie 😍
Ja pochodzę z wioski gdzie teraz zostało 60 osób, a budujemy się na kolonii gdzie nasz dom jest 5. Odludzie, dom w polu, może zaznam w końcu spokoju wewnętrznego po tylu latach mieszkania z teściami, mimo że dom praktycznie naprzeciwko. Ale się łudzę, nadzieja matką głupich 😅

Rogala wczoraj zjadłam, przywiózł mi sąsiad z Dino, mam nadzieję, że ten był prawdziwy, bo do wyboru był też podrobiony 😆

U mnie 8 dc, zobaczymy czy owulacja będzie z prawego jajnika, poprzedniej z lewego nie czułam, a mam wrażenie, że te z prawego czuję za każdym razem.

I takie pytania poza tematem, rozglądacie się już za kalendarzami adwentowymi? I są tu może na wątku dziewczyny z perfumowym hobby? 😉
Osobny dom to jest bardzo dużo 😉 ale fakt czasem to bym chciała mieszkać tak by nie widzieli co robimy i czy mąż jest już w domu.

reklama
Aa i oczywiście jak każda osoba na świecie miałam swoją fazę na Baccarat Rouge, ale kiedyś wypsikana dostałam w pracy w nocy ostrego ataku Rotawirusa i od tamtej pory nawet się nie zbliżam do niego 🤣

Do góry