reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Kurcze, ja żadnego zapachu nie znam! 😀 Mam jedynie próbkę tego nowego Angela i nawet ładny. Dla mnie ciut unisexowy jest Obsession Night od Calvina Kleina :) A tak to nie mam unisexu żadnego. Mówisz, że można w ciemno ten Fumee zamawiać? 😉 Jest podobny do któregoś mainstreamowego zapachu? Ja nie mam swojego signature scent, ale lubię w większości waniliowe zapachy :)

Baccarata nie znam też. Wiem, że Cloud od Ariany Grande jest bardzo zbliżony i któryś z zapachów od Zary. Bywa tak często, że nas odrzuci od zapachu i potem już nie ma powrotów 😉
Najlepsza wanilia jaką wąhalam to TF Tobacco Vanille😍 ja kupowałam odlewki na grupach perfumowych na fb, nie kupowałam flakonów w ciemno :) może spróbuj odlewkę najpierw? Z wytrawnych wanilii kojarzę jeszcze Diptyque Eau Duelle

Najlepsza wanilia jaką wąhalam to TF Tobacco Vanille😍 ja kupowałam odlewki na grupach perfumowych na fb, nie kupowałam flakonów w ciemno :) może spróbuj odlewkę najpierw? Z wytrawnych wanilii kojarzę jeszcze Diptyque Eau Duelle
Dziękuje, zapisałam :) Trzeba będzie gdzieś je powąchać, bo fb nie mam żeby wbić na grupy perfumowe 😉

o kurde dobrze! Rzeczywiście kiedyś tu jaralam się perfumami z Lady with Cats ale nie wiem czy to hobby. Ja po prostu mega kochałam dawne Miss Dior Cherie a teraz używam tylko Miss Dior Absolute Blooming na zmianę z Chanel Mademoiselle 🥰
Ooooo Miss Dior Cherie mam właśnie w domu. Podróby też mam i nawet są całkiem spoko - pachną bardzo podobnie i trzymają się dlugo.

Pisz co tam masz! I na co byś zapolowała😜
Ojeju! Najwięcej mam Muglera: Aliena i kilka jego flankerów. Aurę edp i moją najukochańszą Aurę Sensuelle (totalnie mój zapach). Od Lancome Tresor in love (mój drugi ulubiony), Midnight Rose, Idole Aura i któregoś Tresora (w takim małym 10ml flakoniku). YSL Libre edp i Libre Le Parfum i też mini wersję bodajże zielonego Opium. Chloe Nomade. I coś tam jeszcze na pewno się znajdzie... 😅
A zapolowałabym na Angel Elixir, ale jeszcze się powstrzymuję, bo części flakonów się pozbyłam jakiś czas temu.

Oj tak... My jeszcze śpimy w pokoju obok, kuchnię i łazienkę dzielimy. Wszystko wiedzą o nas. Teściowa nas kilka miesięcy temu na seksie nakryła. No nie dla mnie takie warunki mieszkaniowe 😞
Trzeba było powiedzieć, że wnuka robicie, to może po by Wam jeszcze jakieś jedzenie zrobila :D chociaż gorzej jakby syna dopingować zaczęła 😁
Ps. Sorry, jeśli za mocny zart 🫣

reklama
Do góry