reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Trzeba było powiedzieć, że wnuka robicie, to może po by Wam jeszcze jakieś jedzenie zrobila :D chociaż gorzej jakby syna dopingować zaczęła 😁
Ps. Sorry, jeśli za mocny zart 🫣
Dobre!
A w jej wykonaniu to prawdopodobny scenariusz 😉 On się ostatnio kąpał w jej obecności, bo ona okno w łazience myła 😳

reklama
A który to Twój ulubiony? 😀 Ja posiadam 60 flakonów i póki co robię sobie odwyk 😜 Ale lubię zasięgnąć języka i wąchać coś nowego 😉
Ja kiedyś miałam 100 flakonów albo i więcej 🙈 Dziś mi zostało może z 30 i na ten moment używam Serge Lutens Chergui, Coco Chanel edp.,Organza indecence Givenchy i w sumie wiele innych 😂

Dobre!
A w jej wykonaniu to prawdopodobny scenariusz 😉 On się ostatnio kąpał w jej obecności, bo ona okno w łazience myła 😳
To macie ciekawie z nimi 🤣
Moi rodzice mieszkali z tesciami (rodzice, ja i moje rodzeństwo na pietrze, a dziadkowie na parterze) i pomimo, że moja mama miała dobre relacje z teściami, to zawsze powtarza, że nie powinno się z teściami mieszkać 😅

Nope, gorący rosół do kubeczka, do tego surowe żółtko, rozbełtać i wypić póki gorące ;) Czasem dorzucam jeszcze ząbek czosnku (i to nawet do rosołu jedzonego z makaronem, na talerzu).
Ciepły rosół do kubka, do tego dużo pieprzu, jajko i natka pietruszki. To w Wiedniu nazywa się bulionem i piją to na kaca ;) po wypiciu tej mikstury jest się jak nowo narodzonym. Receptura znana w moim domu od dobrych 35 lat :)

reklama
Do góry