reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

A możesz napisać, do którego immunologa chodzisz? Ja mam za dwa tyg wizyty u dwóch, bo nie mogliśmy się z mężem zdecydować - u Litmanowicza i u Malinowskiego. Po urlopie odbieram też kariotypy i mam przed tym niezły stres.

I pomimo, że starałam się na ciążę, to serce mi pęka, że jednak znowu nic z tego :( zrobiłam dzisiaj test I jest jaśniejszy niż wczoraj :(( ten po lewej jest dzisiejszy
Mi teraz w sierpniu tez początkowe 2-3 dni się mega słabo wybarwiały. Mam nadzieje, że jutro kreska będzie mocniejsza 🤞
Boże 4 dni? 😭 Nie mogę na tak długo ich zostawić 😭 to wszystko to jakiś jeden wielki koszmar. Błagam niech to się już zacznie jeśli musi 😭
Ja tak samo jak @królowa_kresek😉🙃 - na oddział przyjęli mnie o 17 a o 14 następnego dnia szlam już do domu. Przytulam 🫂

reklama
Ja byłam przez jakiś czas nakręcona na testowanie perfum, ale odkąd znalazłam mój nowy ulubiony zapach to zaprzestałam😅 a Ty szukasz czegoś nowego?
A który to Twój ulubiony? 😀 Ja posiadam 60 flakonów i póki co robię sobie odwyk 😜 Ale lubię zasięgnąć języka i wąchać coś nowego 😉

A który to Twój ulubiony? 😀 Ja posiadam 60 flakonów i póki co robię sobie odwyk 😜 Ale lubię zasięgnąć języka i wąchać coś nowego 😉
Oplotka Fumee🫣 ja lubię męskie /unisexy 😅 jeszcze pokochałam Oud Wood od TF, ale trzymał się na mnie jakieś 3 h😭 to trochę krótko jak na cenę flakonu 😬 kiedyś miałam hopla na punkcie pereł Lalique, jeszcze wcześniej Angel, ale później zrobił się dla mnie za słodki 😬 a Ty?

Dla mnie większość zapachów jest zbyt intensywna, lub ludzie wylewają na siebie wiadro...
Spaceruje po lesie i w pewnym momencie aż mnie dusiło, szłam śladem jakiejś parki która się chyba turlała w perfumach. Poszłam dalej krzaczkami.

Jeeej jak ja lubię takie klimaty 😀 Pięknie masz 🤩
Moi rodzice też mają te same bydło opasowe, te maluszki są taaakie słodkie 😍
Ja pochodzę z wioski gdzie teraz zostało 60 osób, a budujemy się na kolonii gdzie nasz dom jest 5. Odludzie, dom w polu, może zaznam w końcu spokoju wewnętrznego po tylu latach mieszkania z teściami, mimo że dom praktycznie naprzeciwko. Ale się łudzę, nadzieja matką głupich 😅

Rogala wczoraj zjadłam, przywiózł mi sąsiad z Dino, mam nadzieję, że ten był prawdziwy, bo do wyboru był też podrobiony 😆

U mnie 8 dc, zobaczymy czy owulacja będzie z prawego jajnika, poprzedniej z lewego nie czułam, a mam wrażenie, że te z prawego czuję za każdym razem.

I takie pytania poza tematem, rozglądacie się już za kalendarzami adwentowymi? I są tu może na wątku dziewczyny z perfumowym hobby? 😉
Osobny dom to jest bardzo dużo 😉 ale fakt czasem to bym chciała mieszkać tak by nie widzieli co robimy i czy mąż jest już w domu.

reklama
Aa i oczywiście jak każda osoba na świecie miałam swoją fazę na Baccarat Rouge, ale kiedyś wypsikana dostałam w pracy w nocy ostrego ataku Rotawirusa i od tamtej pory nawet się nie zbliżam do niego 🤣

Do góry