drugi.bejbik
Fanka BB :)
Uwielbiałam ten filmZamknij się!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwielbiałam ten filmZamknij się!
Ja zrobiłam nadzienie w Lidlusiu z przepisu na masę makową tylko zamiast niebieskiego maku dałam biały. I wyszło gitAle nadzienia nie robiłam sama, bo pasuje nam puszkoweRogale marcińskie
Przepis rogale marcińskie. Rogale świętomarcińskie to rogale z ciasta półfrancuskiego z nadzieniem z białego maku. Tradycyjnie przygotowuje się je w Poznaniu i okolicach na 11 listopada z okazji Dania Świętego Marcina.domowe-wypieki.pl
Hej! Witaj!Witajcie Proszę mnie zapisać na testowanie na 27.11
Bardziej liczyłam na Woodstockowe skojarzeniaUwielbiałam ten film
To było 2.11 - 8 tydzień 5 dzień,Który to był tydzień?
Z tym.mudisz się liczyć, jeśli poddadzą Cię łyżeczkowaniu, to zostawią na noc w szpitalu i na drugi dzień wyjdziesz. Mialabyś już jutro rozwiązane to. Zresztą masz też wybór wypisać się na własną odpowiedzialność. Mam wrażenie, że ciąży Ci to okrótnie i dobija psychicznie to, że się tak dłuży, a mi się wydaje, że 2 tyg to akurat może potrwać niestety. Masz męża i ustalcie razem, żeby Twoje obowiązki przejął na 1,5 doby, tylko tyle Ci trzeba, by fizycznie wrócić do formy.Nie mam z kim dzieci zostawić. Jutro muszę je zawieść na zajęcia dodatkowe, potem na imprezę urodzinową koleżanki... Nikt tego za mnie nie zrobi
Gdyby mi ktoś zagwarantował że wszystko potrwa max 1-2 godz i wrócę do domu to jeszcze mogłabym coś wykombinować. Ale boje się że mnie zostawią. A wtedy co z nimi?
To tych klimatów nie znamBardziej liczyłam na Woodstockowe skojarzenia
ja jestem pod opieką jej męża i jestem z niego baaardzo zadowolona, nie mam mu totalnie nic do zarzucenia, zrobił na nas piorunująco dobre wrażenie, pomógł nam wykonać badania na NFZ błyskawicznie i jest z nim kontakt non stop. Odpisuje na smsy po dosłownie 3 minutach. Niestety przed chwilą znów musiałam go zaczepić i się o tym przekonać. W każdym razie dla mnie złoty człowiek.Jesli chodzi o Invimed to tez ta sama dr.
jestem po nieudanym ivf, i 4 stymulacjach z ktorych nic nie wyniklo
próbowała mnie namówić na inseminacje.
Na ostatniej wizycie w pazdzierniku zapytala czy byliśmy u androlog. A ja zdziwiona pytam i zarazem stwierdzam że Pani nie zalecała nam tego.. no i zrobiła dziwna miną wskazująca że popełniła babola.
No i w ogóle w czasie wizyt wychodziła bo ja wzywali etc..
Słabe, za mało skupienia.
Sorry i dla mnie to koniec mimo że zapowiadała się od początku b.dobrze.
poznałam dziewczynę w klinice która była pod opieką jej męża. Miała endometrioze...udało się za 3 razem -trzecie ivf.
No i ona go poleca.
Teraz zastanawiam.sie na Oviklinika i prof Laudanski lub Perzynski.
Narazie musimy zrobić raz jeszcze badania partnera.
ciekawa jestem czy wydadzą mi cała dokumentację Invimed czy każą sobie płacić.