reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

ja jestem pod opieką jej męża i jestem z niego baaardzo zadowolona, nie mam mu totalnie nic do zarzucenia, zrobił na nas piorunująco dobre wrażenie, pomógł nam wykonać badania na NFZ błyskawicznie i jest z nim kontakt non stop. Odpisuje na smsy po dosłownie 3 minutach. Niestety przed chwilą znów musiałam go zaczepić i się o tym przekonać. W każdym razie dla mnie złoty człowiek.
Ta moja koleżanka też namawia mnie abym do niego poszła, on też ma dużo dobrych opinii na znanym lekarzu.
Dziękuję za reakcje :))

reklama
Za gęś to szacun! Ja nigdy nie robiłam 💚
A rogale to takie prawdziwe marcińskie masz czy oszukane? 🤣
przyznaje się, że pewnie pół na pół było bo pierwsze kupiłam w Warszawie i chociaż były pieruńsko drogie🤑 to mam wątpliwość czy oryginalne 🤭 ale tydzień temu byłam w Wielkopolsce z wizytą u brata to już były prawilniaki 🥰

Właśnie najgorsze jest to, że jak znajdziemy jakąś rzecz, która może być odpowiedzialna za niepowodzenia, to nie wiemy same czy dalej szukać czy to już to..
Norma ruchu jest od 30? Dobrze kojarzę? Jeśli tak, to te plemniki nie ruszają się jakoś źle.. a 3%, to nie 0.
Ilościowo wiadomo, dużo poniżej normy, tak, jak u nas. Ale patrząc tak trzeźwo na całokształt, to chyba jest tak, że są plemniki, które są całkiem sprawne i o dobrej budowie. Czy naprawdę jakby wszystko było ok, to żaden by się nie połączył z komórką jajowa?
Aż ciężko mi uwierzyć.
U mnie trochę problemów jest po mojej stronie i badanie nasienia robiliśmy niedawno. Staram się nie załamywać i jeszcze wierzyć, że jeden z tych sprawnych jednak się przedostanie i się uda.
wiesz, to są wyniki sprzed kilku miesięcy. Mieliśmy takie z iloścą 3mln na ml, mieliśmy takie z ilością 17mln/ml. Takie z morfo 1% i 2 i 3. Z ruchem w normie i poniżej. Ruch postępowy wolny plus szybki powien mieć 36%. U nas raz miał, raz nie miał. I nic...

Ja wiem że to jest strasznie głupie z mojej strony, ale ja bym ich nie wzięła. Jeśli się samo nie zacznie to nic nie zrobię. Wewnętrznie czuję, że nie wolno mi nic z tym zrobić.
Rozumiem i mam nadzieję, że szybko ta sytuacja się zakonczy💚
Ta moja koleżanka też namawia mnie abym do niego poszła, on też ma dużo dobrych opinii na znanym lekarzu.
Dziękuję za reakcje :))
Tylko teraz tak głupio pójść do niego i powiedzieć "bo wie Pan, Pana żona, to kiepsko na leczyła" 😅

To było 2.11 - 8 tydzień 5 dzień,
Dziś jest 9 tydzień 6 dzień 🤦 wszystko jest bez sensu 😭
Myślę, że powinniście z partnerem wziąć wolne i Ty powinnaś zglosić się do szpitala. W pracy jest cos takiego jak urlop na żądanie. Ja będąc w pracy zadzwoniłam do kadrowej do biura, że mam zapalenie pęchęrza moczowego, strasznie piecze mnie i boli, nie mogę oddać moczu mimo parcia i muszę koniecznie do szpitala. I tyle, nie powiedziałam, ze jestem w trakcie poronienia.

A ja mieszkam na wiosce gdzie jest 250 mieszkańców
Ale widok za domem nam wiele wynagradza Zobacz załącznik 1583771
Jeeej jak ja lubię takie klimaty 😀 Pięknie masz 🤩
Moi rodzice też mają te same bydło opasowe, te maluszki są taaakie słodkie 😍
Ja pochodzę z wioski gdzie teraz zostało 60 osób, a budujemy się na kolonii gdzie nasz dom jest 5. Odludzie, dom w polu, może zaznam w końcu spokoju wewnętrznego po tylu latach mieszkania z teściami, mimo że dom praktycznie naprzeciwko. Ale się łudzę, nadzieja matką głupich 😅

Rogala wczoraj zjadłam, przywiózł mi sąsiad z Dino, mam nadzieję, że ten był prawdziwy, bo do wyboru był też podrobiony 😆

U mnie 8 dc, zobaczymy czy owulacja będzie z prawego jajnika, poprzedniej z lewego nie czułam, a mam wrażenie, że te z prawego czuję za każdym razem.

I takie pytania poza tematem, rozglądacie się już za kalendarzami adwentowymi? I są tu może na wątku dziewczyny z perfumowym hobby? 😉

reklama
Do góry