reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja lubiłam zawsze robić zakupy w niedzielę. Często to był jedyny dzień, w którym mogłam zrobić zakupy na spokojnie razem z mężem. Ja jakoś nigdy nie odbierałam tego w ten sposób, że komuś zabieram dzień wolny z rodziną, bo sama pracuję w weekendy, a praca w Wigilię, Święta, Sylwestra czy dni wolne dla sporej części społeczeństwa jest dla mnie czymś normalnym. Idąc tym tropem powinni też zamknąć stacje benzynowe, dyżurne apteki, szpitale, komisariaty, itp., a jak wiemy jest to niemożliwe.
Szpital, apteka, komisariat to inna bajka i z nich korzysta każdy jak już go sytuacja zmusi.

reklama
Powiem tak od 5 lat pracuje w handlu i z mojej perspektywy cieszę się, że nie ma ich za wiele . Rozumiem osoby pracujące wiec uważam że złotym środkiem byłoby zrobić co 2 niedziele handlową . Niestety osoby pracujące w handlu wiedza że jak wejdą wszystkie niedziele handlowe to o wolnym weekendzie można pomarzyć . Gdy zaczynałam prace były niedziele handlowe i w każda pracowałam bo zawsze chcą więcej osób w weekend i koniec końców załatwienie wolnego weekendu graniczyło z cudem . Więc myślę, że co druga handlowa byłaby kompromisem 🙂

O, dostałam w końcu informacje o USG na które wysłał mnie mój lekarz. Ta klinika ma 1.3 gwiazdki na google 🙈😂 aż się boje kto tam będzie w Grażynie grzebał

Mam nadzieję, że trafisz lepiej niż ja za dzieciaka, gdy pojechaliśmy wyciągać kleszcza z pępka, który wbił się tak głęboko. Przyszła do mnie taka uprzejma babcinka ze szkłami niczym denka od słoików i z pęsetą długości mojego przedramienia. 😆

Histeroskopię zrobi moja gin w klinice.

A myślałaś, żeby zamiast dupka brać proga dopochwowo? Ja go dużo lepiej toleruję.

Rogale zrób z przepisu na rogaliki z marmoladą z cookidoo. Połowę zrób z marmoladą a drugą połowę z nutellą i będzie super. Do tego lukier na górę, a nie jakiś cukier puder. I pierdziel obniżone ig. Jak szaleć to szaleć, nie ma półśrodków :D
Kim jesteś i co zrobiłaś z Avy?! 🧐

Mam nadzieję, że trafisz lepiej niż ja za dzieciaka, gdy pojechaliśmy wyciągać kleszcza z pępka, który wbił się tak głęboko. Przyszła do mnie taka uprzejma babcinka ze szkłami niczym denka od słoików i z pęsetą długości mojego przedramienia. 😆
nie pomagasz! 😂
Ale już trochę mniejsza panika bo te 1.3 to miał oddział fizjoterapii. Szpital jako całość ma 3.3 gwiazdki i nawet widziałam opinie że przy USG puszczają muzykę medytacyjna dla uspokojenia 🤣

W ogóle mój kalendarz w kuchni wygląda jak u jakiejś Babci. Środa USG Grażyny, czwartek krew na progesteron a piątek USG tarczycy 😂

nie pomagasz! 😂
Ale już trochę mniejsza panika bo te 1.3 to miał oddział fizjoterapii. Szpital jako całość ma 3.3 gwiazdki i nawet widziałam opinie że przy USG puszczają muzykę medytacyjna dla uspokojenia 🤣

W ogóle mój kalendarz w kuchni wygląda jak u jakiejś Babci. Środa USG Grażyny, czwartek krew na progesteron a piątek USG tarczycy 😂
Haha, ja wczoraj też uzupełniałam kalendarz kuchenny i u mnie wcale nie lepiej to wygląda. 😂

Histeroskopię zrobi moja gin w klinice.

A myślałaś, żeby zamiast dupka brać proga dopochwowo? Ja go dużo lepiej toleruję.

Rogale zrób z przepisu na rogaliki z marmoladą z cookidoo. Połowę zrób z marmoladą a drugą połowę z nutellą i będzie super. Do tego lukier na górę, a nie jakiś cukier puder. I pierdziel obniżone ig. Jak szaleć to szaleć, nie ma półśrodków :D

@Brownie1992 musisz to zobaczyć! 😂

Mogę tylko jedno napisać 💩💩💩
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

reklama
Do góry