Veraverrto
Fanka BB :)
Spojrzoł w tyn, w telefon i spierdolił Uwaga! To jest kobitka nieopodal mojej rodzinnej miejscowosciMówię chłopie coś ty zrobił a on na to przepraszam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spojrzoł w tyn, w telefon i spierdolił Uwaga! To jest kobitka nieopodal mojej rodzinnej miejscowosciMówię chłopie coś ty zrobił a on na to przepraszam
Fajnie, że macie plan działań i wiecie co i jak dalej Histeroskopie zrobią Ci w klinice, czy musisz iść do szpitala?Hej U mnie dobrze. Transfer dopiero w styczniu (tak chcieliśmy, bo musimy odpocząć), a w międzyczasie badania, histeroskopia.
Jak się czujesz po duphastonie? Mnie ostatnio strasznie bolał żołądek po nim.
Co do rogali: jakie chcesz? Takie a'la marcińskie? Czy coś zwykłego z czekoladą albo marmoladą? Masz thermomixa?
moja też nie jakby coNie chce się już diagnozować. Jak będzie to będzie, nie to nie.
Jest masa takich historii. Tylko nie moja
O! Właśnie mi przypomniałaś, ze miałam do moich wyjściowych kaloszy zamówić ocieplacze na zimęMasz rację, ale to już zimowe ogumienie na nogi
Histeroskopię zrobi moja gin w klinice.Fajnie, że macie plan działań i wiecie co i jak dalej Histeroskopie zrobią Ci w klinice, czy musisz iść do szpitala?
Duphastonu nie znoszę - głowa mi po nim pęka i zawsze czuje się mocno opuchnięta.
Rogale - coś zwykłego z dowolnym nadzieniem, najlepiej z obniżonym ig Thermomix mam.
Ja nie znoszę surowego białka. Surowe żółtko - spoko, czy do tatara, czy kogel-mogel, czy wbite do rosołu. Ale nieścięte białko w jajecznicy lub ugotowanym jajkuJa z kolei samo ugotowane żółtko kocham. Jajka ogólnie, a zwłaszcza białko mnie brzydzą.
Właśnie mi przypomniałaś, ze rok temu robilismy z mężem rogale! Z jakiegoś przepisu z neta, bo u nas thermomixa brakHisteroskopię zrobi moja gin w klinice.
A myślałaś, żeby zamiast dupka brać proga dopochwowo? Ja go dużo lepiej toleruję.
Rogale zrób z przepisu na rogaliki z marmoladą z cookidoo. Połowę zrób z marmoladą a drugą połowę z nutellą i będzie super. Do tego lukier na górę, a nie jakiś cukier puder. I pierdziel obniżone ig. Jak szaleć to szaleć, nie ma półśrodków
Aż wstyd, że nie mam ale mam takie z owcą w środku podobni filc super ogrzewa chociaż mi się najwygodniej robi w trekachJeszcze są gumofilce
Tak, może źle to sformułowałam. Jest wysoka i to mnie niepokoi. Bo nie spada, ani trochę poniżej tj miałoby sugerować zagnieżdżenie (wiem nie musi być zaplodnienie i zagniezdzenie) ani nawet teraz przed samą @ gdzie w 1dc miałam już 36,66 normalnieAle ta temperatura jest wysoka.
Jedno było płynne, drugie lekko przypieczone, ale też przeważnie robię z płynnymJa też kocham ale z płynnym żółtkiem