reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Hej :) U mnie dobrze. Transfer dopiero w styczniu (tak chcieliśmy, bo musimy odpocząć), a w międzyczasie badania, histeroskopia.

Jak się czujesz po duphastonie? Mnie ostatnio strasznie bolał żołądek po nim.

Co do rogali: jakie chcesz? Takie a'la marcińskie? Czy coś zwykłego z czekoladą albo marmoladą? Masz thermomixa?
Fajnie, że macie plan działań i wiecie co i jak dalej :) Histeroskopie zrobią Ci w klinice, czy musisz iść do szpitala?

Duphastonu nie znoszę - głowa mi po nim pęka i zawsze czuje się mocno opuchnięta.

Rogale - coś zwykłego z dowolnym nadzieniem, najlepiej z obniżonym ig ;) Thermomix mam.

Fajnie, że macie plan działań i wiecie co i jak dalej :) Histeroskopie zrobią Ci w klinice, czy musisz iść do szpitala?

Duphastonu nie znoszę - głowa mi po nim pęka i zawsze czuje się mocno opuchnięta.

Rogale - coś zwykłego z dowolnym nadzieniem, najlepiej z obniżonym ig ;) Thermomix mam.
Histeroskopię zrobi moja gin w klinice.

A myślałaś, żeby zamiast dupka brać proga dopochwowo? Ja go dużo lepiej toleruję.

Rogale zrób z przepisu na rogaliki z marmoladą z cookidoo. Połowę zrób z marmoladą a drugą połowę z nutellą i będzie super. Do tego lukier na górę, a nie jakiś cukier puder. I pierdziel obniżone ig. Jak szaleć to szaleć, nie ma półśrodków :D

Histeroskopię zrobi moja gin w klinice.

A myślałaś, żeby zamiast dupka brać proga dopochwowo? Ja go dużo lepiej toleruję.

Rogale zrób z przepisu na rogaliki z marmoladą z cookidoo. Połowę zrób z marmoladą a drugą połowę z nutellą i będzie super. Do tego lukier na górę, a nie jakiś cukier puder. I pierdziel obniżone ig. Jak szaleć to szaleć, nie ma półśrodków :D
Właśnie mi przypomniałaś, ze rok temu robilismy z mężem rogale! Z jakiegoś przepisu z neta, bo u nas thermomixa brak 🙈
Mówiłam, żeby były pół na pół- trochę z dżemem, trochę z nutellą. Zrobił większość z nutellą i tą większość zjadł 🤷🏼‍♀️😭😂😂

Ale ta temperatura jest wysoka.
Tak, może źle to sformułowałam. Jest wysoka i to mnie niepokoi. Bo nie spada, ani trochę poniżej tj miałoby sugerować zagnieżdżenie (wiem nie musi być zaplodnienie i zagniezdzenie) ani nawet teraz przed samą @ gdzie w 1dc miałam już 36,66 normalnie

reklama
Do góry