reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja lubiłam zawsze robić zakupy w niedzielę. Często to był jedyny dzień, w którym mogłam zrobić zakupy na spokojnie razem z mężem. Ja jakoś nigdy nie odbierałam tego w ten sposób, że komuś zabieram dzień wolny z rodziną, bo sama pracuję w weekendy, a praca w Wigilię, Święta, Sylwestra czy dni wolne dla sporej części społeczeństwa jest dla mnie czymś normalnym. Idąc tym tropem powinni też zamknąć stacje benzynowe, dyżurne apteki, szpitale, komisariaty, itp., a jak wiemy jest to niemożliwe.
Szpital, apteka, komisariat to inna bajka i z nich korzysta każdy jak już go sytuacja zmusi.

reklama
Powiem tak od 5 lat pracuje w handlu i z mojej perspektywy cieszę się, że nie ma ich za wiele . Rozumiem osoby pracujące wiec uważam że złotym środkiem byłoby zrobić co 2 niedziele handlową . Niestety osoby pracujące w handlu wiedza że jak wejdą wszystkie niedziele handlowe to o wolnym weekendzie można pomarzyć . Gdy zaczynałam prace były niedziele handlowe i w każda pracowałam bo zawsze chcą więcej osób w weekend i koniec końców załatwienie wolnego weekendu graniczyło z cudem . Więc myślę, że co druga handlowa byłaby kompromisem 🙂

O, dostałam w końcu informacje o USG na które wysłał mnie mój lekarz. Ta klinika ma 1.3 gwiazdki na google 🙈😂 aż się boje kto tam będzie w Grażynie grzebał

Mam nadzieję, że trafisz lepiej niż ja za dzieciaka, gdy pojechaliśmy wyciągać kleszcza z pępka, który wbił się tak głęboko. Przyszła do mnie taka uprzejma babcinka ze szkłami niczym denka od słoików i z pęsetą długości mojego przedramienia. 😆

Histeroskopię zrobi moja gin w klinice.

A myślałaś, żeby zamiast dupka brać proga dopochwowo? Ja go dużo lepiej toleruję.

Rogale zrób z przepisu na rogaliki z marmoladą z cookidoo. Połowę zrób z marmoladą a drugą połowę z nutellą i będzie super. Do tego lukier na górę, a nie jakiś cukier puder. I pierdziel obniżone ig. Jak szaleć to szaleć, nie ma półśrodków :D
Kim jesteś i co zrobiłaś z Avy?! 🧐

Mam nadzieję, że trafisz lepiej niż ja za dzieciaka, gdy pojechaliśmy wyciągać kleszcza z pępka, który wbił się tak głęboko. Przyszła do mnie taka uprzejma babcinka ze szkłami niczym denka od słoików i z pęsetą długości mojego przedramienia. 😆
nie pomagasz! 😂
Ale już trochę mniejsza panika bo te 1.3 to miał oddział fizjoterapii. Szpital jako całość ma 3.3 gwiazdki i nawet widziałam opinie że przy USG puszczają muzykę medytacyjna dla uspokojenia 🤣

W ogóle mój kalendarz w kuchni wygląda jak u jakiejś Babci. Środa USG Grażyny, czwartek krew na progesteron a piątek USG tarczycy 😂

nie pomagasz! 😂
Ale już trochę mniejsza panika bo te 1.3 to miał oddział fizjoterapii. Szpital jako całość ma 3.3 gwiazdki i nawet widziałam opinie że przy USG puszczają muzykę medytacyjna dla uspokojenia 🤣

W ogóle mój kalendarz w kuchni wygląda jak u jakiejś Babci. Środa USG Grażyny, czwartek krew na progesteron a piątek USG tarczycy 😂
Haha, ja wczoraj też uzupełniałam kalendarz kuchenny i u mnie wcale nie lepiej to wygląda. 😂

Histeroskopię zrobi moja gin w klinice.

A myślałaś, żeby zamiast dupka brać proga dopochwowo? Ja go dużo lepiej toleruję.

Rogale zrób z przepisu na rogaliki z marmoladą z cookidoo. Połowę zrób z marmoladą a drugą połowę z nutellą i będzie super. Do tego lukier na górę, a nie jakiś cukier puder. I pierdziel obniżone ig. Jak szaleć to szaleć, nie ma półśrodków :D

@Brownie1992 musisz to zobaczyć! 😂

Mogę tylko jedno napisać 💩💩💩
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

reklama
Do góry