Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
I proszę mnie przepisać na 15.11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, w końcu ktoś kto ma tak samo jak ja!Ja z kolei samo ugotowane żółtko kocham. Jajka ogólnie, a zwłaszcza białko mnie brzydzą.
Moja mama spędza 3 niedzielę w miesiącu w pracy. Tata jedną. Ja też pracowałam w niedzielę. Robiąc zakupy w niedzielę nie czułam się, że komuś zabieram czas. Ja pracę zmieniłam, mama nie. Nawet w święta pracuje.Ja za to w niedzielę nie lubiłam robić zakupów, a gdy już musiałam to czułam się jakbym zabierała ekspedientką dzień wolny, który mógłby spędzić z rodziną.
A ja dalej nie jestem zapisanaI proszę mnie przepisać na 15.11
Może tak, a tymczasem korzystaj z życia bezdzietnej lambadziary - ja z biegiem czasu nauczyłam się dostrzegać jego pozytywyDziękuję za zrozumienie. I cieszę się, ze masz moc do działania, oby była owocna
No ja teraz jestem w takim miejscu "na nie". Nawet jakbym chciała to zmienić, nie potrafię. Na myśl o badaniach dosłownie rzygać mi się chce. Dlatego chyba żadne słowa ludzi postronnych tego nie zmienią. Może kiedyś jeszcze nabiorę jakiejś siły, ale póki co nie widzę na to szans.
Ja chcę z czekoladą. Nie mam thermomixaHej U mnie dobrze. Transfer dopiero w styczniu (tak chcieliśmy, bo musimy odpocząć), a w międzyczasie badania, histeroskopia.
Jak się czujesz po duphastonie? Mnie ostatnio strasznie bolał żołądek po nim.
Co do rogali: jakie chcesz? Takie a'la marcińskie? Czy coś zwykłego z czekoladą albo marmoladą? Masz thermomixa?
To sposób na skuteczniejszą walkę z przeziębieniem (ale nie całe jajko, a tylko żółtko ). Polecam!A po co wbija się jajko do rosołu?
Ja surowe tylko w koglu-moglu, a tak to wszystko zawsze ścięte na maksa.
Nigdy o tym nie słyszałam! A nie robi się z tego wtedy taka ścięta klucha?To sposób na skuteczniejszą walkę z przeziębieniem (ale nie całe jajko, a tylko żółtko ). Polecam!
Nope, gorący rosół do kubeczka, do tego surowe żółtko, rozbełtać i wypić póki gorące Czasem dorzucam jeszcze ząbek czosnku (i to nawet do rosołu jedzonego z makaronem, na talerzu).Nigdy o tym nie słyszałam! A nie robi się z tego wtedy taka ścięta klucha?