reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Wiecie może czy po HSG jest zalecana jakaś wstrzemięźliwość? Jestem w 10 dc i mam zamiar od jutra majstrować dzidziusia🥹 i polecicie jakiś żel odpowiedni przy staraniach? Jak wyjdę ze szpitala to skocze do apteki
Mi lekarze (przeprowadzający hsg i mój gin) mówili żeby ten miesiąc w którym robiłam sobie odpuścić. Bo że ryzyko po naprominiowaniu i kontraście

reklama
A u mnie kolejny dzień bardzo pozytywnych owulakow, śluz powoli się konczy, ale jajnik dalej kłuje. Dołożyliśmy trochę do pieca, ale obstawiam, że może być za późno. Przed amorami zrobiłam obiadek i byłam bardzo miła, bo mój mąż z tych, co potrzebują „atmosfery” 🤣 a teraz przede mną popołudnie z 2,5 latkiem, wiec zbieram siły 🫣

Dziewczyny, które są na stymulacji. Czy któraś z Was bierze do tego NAC? W tym cyklu przeszłam na Aromek i dołączyłam równocześnie NAC. W piątek wizyta, jajniki czuje oba.

Ja miałam conceive plus. Nawet zapomnialam o nim, nadal mam kilka tubek z aplikatorem..tylko ważność była do 07.2023. MYSLICIE że mogę stosować?
A pamietasz jaką miał konsystencję, jak był ważny? Sprawdzilabym małą objętością czy nie podrażnia. Jeśli nie da objawów niepożądanych i będzie wyglądał porównywalnie to raczej nie zaszkodzi ;) i jeszcze jedna rzecz- napisane jest „należy zużyć do” czy „najlepiej zużyć do”?

reklama
Do góry