reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Hej, już jestem po. Zaraz wychodzę ze szpitala. Nic nie czułam, ani rozpierania, ani skurczy, żadnego bólu, naprawdę nic a nic 🤷‍♀️ podali kontrast, potem zrobili zdjęcie i okazuje się ze jest perfect. Jajowody czyściutkie i drożne i dlatego nic nie czułam . Miałam tez usg i dzisiaj (10dc) niestety nie ma jajeczka do owulacji a jestem pierwszy cykl z Clostilbegyt. I tak będziemy działac :) wiadomo. A kolejne usg za kilka dni i zoabczymy co dalej.
Super ze wszystko drożne i nie bolało! :) a pecherzyki jakieś jeszcze zdążą urosnąć! :)

reklama
Hej, już jestem po. Zaraz wychodzę ze szpitala. Nic nie czułam, ani rozpierania, ani skurczy, żadnego bólu, naprawdę nic a nic 🤷‍♀️ podali kontrast, potem zrobili zdjęcie i okazuje się ze jest perfect. Jajowody czyściutkie i drożne i dlatego nic nie czułam . Miałam tez usg i dzisiaj (10dc) niestety nie ma jajeczka do owulacji a jestem pierwszy cykl z Clostilbegyt. I tak będziemy z mężem działac, nie mam żadnych graniczne, bzykać się już dzisiaj możemy :) A kolejne usg za kilka dni i zobaczymy co dalej. No i zacznę już sikać na paski owulacyjne
Super, że jajowody drożne ☺️ Teraz tylko działać i oby bejbik szybko się pojawił. Mam nadzieję, że lekarz nie widział a w rzeczywistości rośnie pęcherzyk. Trzymam kciuki 💪🏻

Ja widzę kreskę i życzę, żeby to była ciąża 😊

Udanego bezstresowego lotu i fajnych wakacji 😊 Często marzyła mi się Madera😍 Może jeszcze spełnię swoje marzenie ☺️

U mnie już pozytyw - czyli cykl będzie trwać 28dni. Mam nadzieję że armia ze wczoraj da radę ale jak dzieci pozwolą, to za atakuję starego jeszcze dziś wieczorem 😆
Uwielbiam sudoku 🙈😂

FitLarwy, melduję, że zjadłam śniadanie przed 12! Hit w moim wykonaniu w ostatnim czasie :)
Ja kiedyś mogłam pożreć konia z kopytami na śniadanie. Od jakiegoś czasu nie jestem w stanie nic normalnego przełknąć (oprócz kawy i wody🥴) przed 10… często jem coś na siłę w pracy między 8-9, bo o 9 zaczynamy prace na pełnych obrotach i bałabym się że omdleje xD nie wiem czemu tak, strasznie mi to przeszkadza, bo burczy mi w brzuchu a jedzenie puchnie w ustach i w przełyku 😐

reklama
Do góry