reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Hej, już jestem po. Zaraz wychodzę ze szpitala. Nic nie czułam, ani rozpierania, ani skurczy, żadnego bólu, naprawdę nic a nic 🤷‍♀️ podali kontrast, potem zrobili zdjęcie i okazuje się ze jest perfect. Jajowody czyściutkie i drożne i dlatego nic nie czułam . Miałam tez usg i dzisiaj (10dc) niestety nie ma jajeczka do owulacji a jestem pierwszy cykl z Clostilbegyt. I tak będziemy działac :) wiadomo. A kolejne usg za kilka dni i zoabczymy co dalej.
Super ze wszystko drożne i nie bolało! :) a pecherzyki jakieś jeszcze zdążą urosnąć! :)

reklama
Hej, już jestem po. Zaraz wychodzę ze szpitala. Nic nie czułam, ani rozpierania, ani skurczy, żadnego bólu, naprawdę nic a nic 🤷‍♀️ podali kontrast, potem zrobili zdjęcie i okazuje się ze jest perfect. Jajowody czyściutkie i drożne i dlatego nic nie czułam . Miałam tez usg i dzisiaj (10dc) niestety nie ma jajeczka do owulacji a jestem pierwszy cykl z Clostilbegyt. I tak będziemy z mężem działac, nie mam żadnych graniczne, bzykać się już dzisiaj możemy :) A kolejne usg za kilka dni i zobaczymy co dalej. No i zacznę już sikać na paski owulacyjne
Super, że jajowody drożne ☺️ Teraz tylko działać i oby bejbik szybko się pojawił. Mam nadzieję, że lekarz nie widział a w rzeczywistości rośnie pęcherzyk. Trzymam kciuki 💪🏻

Ja widzę kreskę i życzę, żeby to była ciąża 😊

Udanego bezstresowego lotu i fajnych wakacji 😊 Często marzyła mi się Madera😍 Może jeszcze spełnię swoje marzenie ☺️

U mnie już pozytyw - czyli cykl będzie trwać 28dni. Mam nadzieję że armia ze wczoraj da radę ale jak dzieci pozwolą, to za atakuję starego jeszcze dziś wieczorem 😆
Uwielbiam sudoku 🙈😂

FitLarwy, melduję, że zjadłam śniadanie przed 12! Hit w moim wykonaniu w ostatnim czasie :)
Ja kiedyś mogłam pożreć konia z kopytami na śniadanie. Od jakiegoś czasu nie jestem w stanie nic normalnego przełknąć (oprócz kawy i wody🥴) przed 10… często jem coś na siłę w pracy między 8-9, bo o 9 zaczynamy prace na pełnych obrotach i bałabym się że omdleje xD nie wiem czemu tak, strasznie mi to przeszkadza, bo burczy mi w brzuchu a jedzenie puchnie w ustach i w przełyku 😐

reklama
Do góry